Godnatt! Fira inför helg

Hejhej! Äntligen är det fredag! Vad mer ska man säga? Nej men skolan var väl rätt chill och direkt efter åkte jag till min efterlängtade älskling som hade gjort jääättegod mat och lagt upp det fint med grönsaker och allt, det värmde mig i hjärtat <3 men det tråkiga var att vi vlev supertrötta så just nu ligger jag i min säng och ska strax sova, inon blir det att träffa mina fulingar! Ha det gött hej.


Hejhejhej

Heeej! Snart taggar vi motion och lite bollspel! Sen blir det en runda på stan med bästa Olivia och imon är det äntligen fredag! Så skönt för så kommer helgen och jag sk träffa Jesper imon med.. Puss så länge


I have a dream

nu har jag suttit och kollat på ett par avsnitt av pretty little liars. man fastnar verkligen i det. har även lackat mina naglar så vi får väl se hur länge det håller. jag vill att dom ska börja växa och bli lite längre så jag kan göra något kul med dom. menmen, när dom har torkat ordentligt ska jag göra klart matten som jag inte hann klart med på lektionen, sen ska jag hitta något att ta på mig imon. inte för att det är någon speciell dag då men alltid skönt att ha det redo så jag kommer i tid till skolan imon hihi..
 



Hem ljuva hem!

Kom en från skolan för en liten stund sen! Skulle träffat Agnes men det blev inte så för hon skulle inventera stackarn.. Men istället kröp jag ner i sängen med mjukisbyxor och ska strax sätta på Pretty little liars! Seeeya


Suger.

Sitter just nu på geografin. Kan ju inte direkt påstå att det är kul. Vi hade iaf sovmorgon till halv 10 idag och det var vääldigt skönt. Vi har så långa dagar sen mycket plug så det blir jj att man inte sover ordentligt, inte jag i alla fall. Efter skolan ska jag till Agnes en stund, vi får se va vi hittar på hon skulle lanske till eko och inventera så vi får se. Måste ju kolla på Pretty little liars!!!!

Bild från igår!


Grattis i efterskott min älskling!

jag är så heeeemskt ledsen att jag inte bloggat på så grymt länge men det är bara för att jag har haft fullt upp med skola, värnamodagar och träffa vänner och älsklingen såklart. han fyllde år här om dagen (23/8) och på lördagen åkte vi till Göteborg och universeum för att fira jespers födelsedag och ha mysigt och allt. och det var helt klart bättre än förväntat. kunde inte ha blivit bättre! helt fantastikt, finns inga ord!
 
Nu är det en ny vecka med nya möjligheter iaf och jag sak skäpra mig med bloggandet! Men nu börjar ju allt plugg med så det lär ju inte bli världens bästa uppdatering ändå. Men jag ska göra så gott jag kan helt enkelt! 
 
Just nu ligger jag i sängen med mina gosedjurr och tänker på min älskling och längtar till helgen... Imon är det ytterligare en skoldag, men efter blir det mys med agnes. seeeya!
 

ett riktigt dåligt collage men orkade inte lägga ner så mycket tid på det hoppas det går bra ändå oh att ni förstår budskapet.
 
min älskade jesper. Det var ett par dagar sen, men jag hoppas att du fick världens bästa födelsedag för det är/var du värd. Det finns ingen människa som är lika bra som du, du är den bästa. Jag älskar dig mer än vad du någonsin kommer att kunna förstå. För mig är du ljuset i mitt liv. 

Modevisning & vmodagarna

Men hej! Det blev en oväntat lång dag igår, och stressig somfan.. Förstå stress till skolan sen stressa till jobbet sen stressa hem och tillbaka till stan då det väntade modevisning och värnamodagarna! Det var väldigt kul och trevligt! Träffade först ljna och Julia sen Tijana och mathilda! Så det blev en riktigt bra kväll! Sen idag blir det mer utekväll! Ska träffa lina Anna och Julia tror jag sp blir det att hå och kolla på Jay Smith! Wihoooo!


Lång dag

Idag blir det väldigt dålig uppdatering eftersom de blir en sån lång dag idag, slutar vid 15.20 och börjar jobba 15.30 så vi hörs senare när jag kommit hem.


Godnatt världen!

Nu säger jag godnatt efter en tuff dag i skolan.. Och välkomnar en ännu tuffare dag imon! Sleep tight <3


20.24

Åt nyss världens bästa köttfärssås som mamma lagat med massa crème friesch eller hur det stavas.. Nu robinsson


Hemma igen

Nej, nu är jag hemma igen! Farfar var pigg och det var skönt att se sen hängde jag med farmor hem och åt äppelmos och smörgås sen blev det att kolla i en bok med väldens däggdjur så nu kan jag en hel del! Haha. Är iaf hemma hos mamma nu med min älskade lilla sacco!

Imon blir det en riktigt lång dag.. Först skola till 15.20 sen jobba vid 15.30-19.00.. Döda mig! Menmen! Det blir väl bra antar jag.... Hihi nu ska jag äta igen!


Hemma äntligen!

Nu är jag äntligen hemma och jag har precis gjort mig en macka med nutella och ett STORT glas cola för det var jag värd idag tycker jag! Jaa som jag sa innan var inte första dagen den roligaste.. Men snart kommer pappa och då ska vi åka upp till farfar som ligger på sjukhus och kolla hur han mår och vi får hoppas att han kommer hem snart för saknar han. Sen har vi även fått en förbannad läxa.. Menmen, det är nu det börjar! See ya!


Vad ska man säga!?

Okej, denna dagen sög verkligen! Eller jag lär ju hata måndagar efter detta.. Vi har en skitjobbigt lärare två lektioner i rad och åååååh! Just nu sitter vi och kollar på någon litteraturfilm. Vi slutar om 20 min så vi hörs då tror jag!


Off to school tomorrow

Nu ligger jag i min älskade säng och ska väl sova snart.. Om jag kan det vill säga. Jag kan ju säga att jag inte är redo för att börja 2.an imon.. Helt kaos jag vill verkligen inte det! Vill ju logga i min härliga sköna säng imon och sova länge och vakna äta frukost i lugn och ro, men nej nu måste jag gå upp tidigt och sitta i en fucking skolbänk... Tack för mig och godnatt!


lång inlägg.

Jag har inte bloggat så mycket idag för jag har haft fullt upp sen när jag väl har tänkt blogga så har det laggat sönder så då tappar jag tålamodet och då orkar jag inte mer.. haha. Men jag kan ju bara säga att denna dagen har varit en perfekt dag för en avslutning på detta perfekta sommarlov! Det började med att jag var ute och sprang sen duschade jag och så åt vi. Efter gick jag faktiskt ut för att tjäna pengar. jag klippte gräset med andra ord! haha! Det var vääääääldigt svettigt kan jag säga. Efter tog jag en snabb dusch åkte ner till hemköp för att träffa olivia och köpa glass. Efter det så tog vi oss till ljuseveka för att kolla på älsklings match. Det blev 2-2 så jag tröstade oss med att åka tillbaka till hemköp för att köpa massa frukt till mig och älskling sen kom han och vi kollade på pretty little liars och myste!
 
Enligt mig kunde jag inte avslutat det bättre! Nej men nu ska jag göra mig redo för imon - prova kläder - packa ihop gympakläder. 
 
 
 

åååååhåhåhåhåh

Godmorgon där ute! idag är det en ny dag med nya möjligheter. Nej men min dag började med att min älskling ringde och väckte mig. Så nu ska jag gå ut och göra lite frukost till mig sen vila lite innan jag går ut och springer idag. Sen imon är det skola.. snälla döda mig! jag pallar verkligen inte... kan inte sommarlovet ha typ 2 veckor till? Menmen, nu kommer vi alltid ha något att göra iaf. 
 
Idag ska jag kanske gå och kolla på fotboll men är inte så sugen på det efter som jesper inte står i mål, så det blir väl att vara hemma och göra sig redo för skolan istället. 
 
Lite bilder från igår.. Iphone är skit att ta bilder med för dom roterar ju sig inte? det går inte.. men iaf!
 
nehepp så får går det inte att ladda uppp? jävla skit.

00.39

hemma efter en väldigt händelserik kväll med myyyyyycket drama. Drog långt före alla andra tror jag eftersom hälften skulle sova hos julia. haha Men det var verkligen kaos. Menmen, det blev en liten mysig kortstund efter ett tag, och jag vann faktiskt på bävern! haha. Nej men nu ska jag kolla/somna till ''barbie a perfect christmas'' lär sova gott inatt. imon är det sista dagen innan skolan med. SHIIIIIIET DÖDA MIG. jag pallar verkligen inte. och visst är typ taggad för kanske en eller två veckor i skolan sen kommer jag ju för fan dö. Jag hoppas av hela  mitt hjärta att jag kommer i samma spanskagrupp som jesper. skulle vara så kul att få ha någon lektion tillsammans.
 
vad jag förväntar mig av detta året:
 
- mycket mer possitivare
- bättre betyg
- roligare stunder
- flera vänner
- helt enkelt ett mycket bättre år
 
jag lägger upp flera bilder imon från kräftskivan! godnatt världen utanför

Don't drink and drive

Nu har jag varit ute och åkt med när älskling övningskör. Han är riktigt duktigt men jag kommer ju aaaaaaldrig våga köra! Haha strax ska vi äta och sen vila innan vi får gäster för ikväll blir det surströmming!


17.36

Nu har jag fixat mig och dammsugit. Även varit nere och kollat in pappas nya bil toyota avensis! riktigt snygg och jag brukar tycka att alla bilar ser likadana ut men denna var fin! härlig färg och så! Just nu väntar jag på att älskling ska komma så vi kan åka upp till carro och de andra och grilla med mera. Hoppas det blir en mysig kväll. Såndana kvällar behövs nu innan skolan börjar med.
 
Just nu:
 

duktig flicka!

Nu har jag faktiskt städat och så lite. har typ dammsuga kvar. Men tänkte göra det sen eftersom jag ska fixa mig och så så kommerdet bli lika hårit igen om jag dammsuger innan.. haha ja, jag fäller som en jävla katt. HELT sjukt. Menmen, nu ska jag fixa mig och kolla vad jag ska ha på mig ikväll, sen får jag väl cykla iväg och köpa lite potatissallad om jag orkar. Vi får se annars ber jag väl pappa göra det :)
 
 

Fyfan säger jag bara!

Ååh fy vad jobbigt att springa! Jag sprang inte så speciellt långt men det var en bra början tycker jag! Är stolt för sprang hela tiden! Måste verkligen komma igång nu när jag ska springa i skolan! Nej men nu ska jag sätta på mig lite kläder och laga mat! Mumma!


Godmorgon.. 11.59

godmorgon världen! nu vaknade jag precis precis. Fick sova ett tag iaf och det var väldugt skönt kan jag säga er. Ska gå upp och göra mig en liten macka sen ska jag ge mig ut på sommarens första springrunda! Vi får väl se hur det går till haha! Sen blir det verkligen att storstäda HAHAHA men ha det bra tills dess hihi!
 
bara för jag saknar min lille plutt!

nej nu ska jag sussa

Vad gjorde du kl. 8 imorse? - då sov jag som en stock!
 
Vad gjorde du för 15 min sedan? - satt och krånglade med bloggen haha
 
Vad har du druckit idag? - eeehm, äppeljucie, saft, mer saft och lite mjölk kanske, festis och vatten haha
 
Vad var det senaste då åt? - mosat ägg, mumma :D
 
Vad var det senaste du köpte? - sallad
 
Vad är det för färg på din ytterdörr? - jag har två ytterdörrar, men den allra yttersta dörren är vinröd
 
Vad är det för väder hos dig nu? - ingen aning, kallt och natt
 
Godaste glassmaken? - mangosorbet och flädersorbet
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja det gör jag.
 
Sover du tungt? - ne? eller va?
 
Drömmer du mardrömmar? -  jaa tyvärr är jag rätt bra på att göra det..
 
Trivs du med ditt jobb/plugg? - skolan kunde ju varit bättre, men jobbet hurrar vi för!
 
Favoritklädsel? - typ svarta tights med en stor stickad tröja och converse
 
Vad ser om du tittar till höger? - mitt fönster
 
Vad gör dig glad? - min pojkvän gör mig till den lyckligaste
 
Vad ska du göra härnäst? - tvätta av mig sminket borsta tänderna och sova
 
Höger eller vänsterhänt? - redig höger
 
Humör just nu? - trött men väldigt glad!
 
Favoritgodis? - häxvrål
 
Kläder just nu? - jeansshorts och svartlinne
 
Hur många kuddar sover du med? -  brukar oftast ha 5 st men just nu har jag 3
 
Spelar du något instrument? -  nix men har spelat tvärflöjt
 
Morgon eller nattmänniska? - hmm, morgon?
 
Vad är viktigast för dig? - min pojkvän och familj
 
Är du kittlig? - sådär om man träffar på rätt ställe haha
 
Stjärntecken? - stenbocken
 
Äckligaste insekten? - nattfjärilen
 
Stöckigt eller välstaädat? - stökigt (a)
 
Vad längtar du mest efter? - tills min dröm går i uppfyllelse

can't sleep without you


00.19

Nuu känner jag mig någorlunda klar med bloggen. Tog visst inte hela natten haha! men tur det! Men då kan jag lika väl berätta min morgondag:
 
- ut och springa
- duscha
- städa
- kolla på pretty little liars
- fixa mig
- träffa älskling
- åka till tijana och träffa vänner
- filmkväll hos carro
 

så det blir en fullspäckad dag för mig imon. Men självklart hinner jag ju såklart blogga nu jag väl har kommit igång med det. hahaha! innan skolan och sådär perfekt ju! Nej men nu skriver jag väl Godnatt!
 

Should I try?

okej, nu sitter jag här igen och försöker få ihop en normal blogg. men eftersom det var ett jävla tag som jag bloggade kommer jag inte ihåg hur man redigerar eller håller på. Så jag lär ju få sitta uppe hela natten. Men jag akn höra av mig senare hur det blir med det hihi. Hej så länge!

RSS 2.0