Make a diffrent

Hej sådär
 
Ja, nu har jag ju faktiskt målat hela eftermiddagen! Ska ju som sagt byta rum med min käre lillebror. Så har målat väggen svart för att sedan skriva en silvrig text på väggen. Jag hoppas det blir lika najs som jag vill att det ska bli annars är det väl bara att måla över igen! Imon är det fredag och då ska jag måla en gång till, sen blir det att träffa älskling om jag hinner! På lördag jobbar jag och söndag är det julbak och julskyltning + flytt till mitt nya rum mohaha!
bild från idag!
Bild från hockeyn i tisdags!
 

Färjestad!!!!

hemma och hela köret. lång och tråkig dag. NU: HOCKEYYYYYY!
 

Goodnight


What dosen't kill you makes you stronger.

Nu är mitt huvud en geléklump.
 
Har bokstavligt pluggat i 12 h.. 7h i skolan och 5h efter skolan. Helt sjukt. Måste duscha nu med. Okej kill me och ge mig fucking helg!
 
Därför bjuder jag på denna bild.. FUCKING YOLO!

Måndag avklarad!

Okej måndag: check! Pallar inte resten av veckan... Men imon drar man på hockey i Växjö med familjen och lille Jesper. Hihi fett taggad! Färjestad-Växjö och jag vet att mitt underbara lag kommer göra mamma stolt! Nej men skolan idag gick ändå snabbt. Tänkte sätta mig och skriva en liten inledning tills redovisningen imon, sen göra geografin som tar fan 10000 år får damp! Menmen, nu lite kaffe och kaka

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3875017/images/2012/pic_50b37dd0ddf2b31b66003e9e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3875017/images/2012/pic_50b37dd0ddf2b31b66003e9e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3875017/images/2012/pic_50b37dd0ddf2b31b66003e9e.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3875017/images/2012/pic_50b37dd0ddf2b31b66003e9e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3875017/images/2012/pic_50b37f6f9606ee2e4fa74f4e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3875017/images/2012/pic_50b37f6f9606ee2e4fa74f4e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3875017/images/2012/pic_50b37f74ddf2b31b52003c63.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3875017/images/2012/pic_50b37f74ddf2b31b52003c63.jpg" class="image">


Harmoni..!


Slutet på denna underbara helgen

Nu är det slut på denna underbara helg... Vill ha helg resten av livet! Orkar inte mer skola alla jävla inlämningar och skit. Nästa vecka börjar jag med målningen iaf! Hoppas det ger en ny start igen med en liten flytt.

Jag har iaf haft en superbra helg med min finaste älskling! Igår var vi på mc
Donalds med Pontus sen åkte vi hem till han och kollade på Ted! Riktigt rolig! Nu är det sov dags! Gooodnattiiiii


Godmorgon!

Godmorgon alla! Idag är det lördag och det känns så jävla bra!!! Hihihi


Mer bilder!

Dag 3
 
Paide - riddarborg under sovjet.
 
Dag 4
Fängelset
 
 
 

Estlands bilder!

Äntligen fredag! kan det bli bättre? 
 
Min dag idag gick väldigt snabbt. Började med skitjobbig specialidrott där vi hade styrkeövningar och konditionsövningar. Lär ju ha lagom mycket träningsvärk i kroppen imon, med det är göttans! Idag eller ikväll ska jag inte göra någonting. Ganska gött med en sån dag med. Ska däremot göra lite geografi sen när jag orkar. just nu är jag bara väldigt hungrig! Lär ju inte bli mat på ett bra jävla tag haha!
 
Därför bjuder jag på lite underbara bilder från Estland!
Dag 1
 
Dag 2
 
Fler bilder kommer!
 
 
 

Sleep tight!

Ligger här med min dagbok och varm choklad lär ju ta hela kvällen att skriva klart skiten.. Wish me good luck!


Thursday, again...

En jobbig och lång torsdag.
så känner jag om denna dagen just nu. Elementet är på högsta värme och känner att jag börjar bli riktigt varm. haha! Har suttit med engelska analysen hela eftermiddagen och jag är snart klar hoppas jag sen ska jag duscha sen skriva klart den jävla dagboken som vi skriver på i samhällen. 
 
Imon är det äntligen fredag och jag har inget planerat i kalendern förutom att jag tänkte skriva klart geografin. Sen lördag blir det ståhej! ska ha världens fest hos mig kommer typ 30 pers om jag räknat rätt! AHAHAHA ljuger.. nej då ska jag träffa boysen och vi ska käka något n¨ågonstans sen blir det hem till pontus för att kolla film, mys! killar är dem bästa vännerna du någonsin kan få. Dem snackar verken skit eller är elaka. Dem tar dig för den du är!
 

nej men nu ska jag fortsätta med den jävla engelskan!
 

True friends...? hmm

Hemma från en tråkig onsdag.
Eller har iofs varit hemma ett tag. Vi hade religionsdag idag och det var inte speciellt roligt.. Trodde däremot att det skulle vara spännande men det var det inte heller. Först lyssnade vi på en munk sen på Herre Krishna. Nu är jag iaf hemma och håller på att öva lite på mina spanskaglosor som jag har tills imon. Sen tänkte jag skriva lite dagbok som tillhör Estlandsresan. Kommer knappt ihåg vad vi gjorde haha!
 
Okej, dags att återuppta plugget!
 
Eftersom min dag har varit svart blir det ingen bild.

Home sweet home...

Hallå, hejsan! 
Jag har haft riktigt dålig uppdatering de sista veckorna, jag vet! men har varit på studieresa i Estland. Det tar väldigt mycket tid. Kan även säga att det var den värsta resan i mitt liv. Hade det jättefattigt och mådde helt enkelt bara dåligt. Ville hem. Och nu uppskattar jag det jag har hemma mer än något annat! haha!
 
Men bilder från Estland kommer bli bombat på bloggen sen när jag fått bilderna från Philip. Jag fick låna hans minneskort och satte det i min kamera sen hann jag aldrig överföra dom till datorn innan vi var hemma i Sverige. 
 
Just nu sitter jag på bibblan och pluggar rejält. KAN REKOMENDERAS! nej men satt här med lina igår med och det är ritkigt mysigt. Jag vill bli klar med allt i skolan och känna den känslan ''jag är ledig'' det var ett tag sen man kände den känslan faktiskt. Nej men imon är det en soft dag i skolan, det är Religionsdag och då får vi sovmorgon till klockan 10 hell yeah!
 
 

nej nu tillbaka till min älskade Geografi som jag var tvungen att göra om......
en bild från fängelset.. S C A R Y
 
en bild från Tv-tornet ca, 340 möh.

Wednesday

Jag försökte blogga från mobilen för ett par timmar sen men det gick inte för det ille inte laddas upp några bilder och det suger med en blogg utan bilder tycker jag... haha, nej men skolan idag gick snabbt som om någon smällde en bomb. Ingen aning om varför för kan ju inte påstå att det var roliga lektioner. Men iaf, jag kom hem och tog mig lite varm choklad och la mig i sängen och kollade på ett avsnitt av Gossip Girl, sen pluggade jag fram tills nu typ. Håller fortfarande på med den jäääävla geografin. Så svårt ju :( Menmen, nu ska jag iaf kolla på ytterligare ett avsnitt av min kärlek. seeyoulater.
 

15.48

Dagen är över. Nej inte riktigt men skolan iaf. Började med samhällskunskap där jag blev lite irriterad, min grupp säger att dom är så stressade och att vi måste plugga med samhällen, men sen håller dom på att snacka massa annat och jobbar typ inget. Det gör mig irriterad för jag vill bli klar med skiten. Iaf, sen hade vi spanska och engelska, sen skulle jag åka hem och äta och då får jag ett sms att sista lektionen var inställd så slutade vid typ halv 1. aaasskönt! 
 
Just nu har jag precis varit ute med min finaste lilla sacco, och sen har jag pluggat i stort sätt hela tiden. Nu blir det att kolla på ett avsnitt med Gossip Girl sen fortsätta att plugga, härligt!
 
heey sötnos

Kan inte sova..

Vi får väl se när jag somnar ikväll. Ligger nu och kollar på gossip girl.. bättre än jag trott faktiskt! Har så klart min älskade lilla popcornskål med sourcream and onion krydda på och ett glas cola, bättre kan det inte bli dagen innan skolan, eller?


beautiful tallinn

Sitter just nu och har panik över Estland. Fick reda på att en annan tjej i estlandsgruppen oxå fått svar av sin värd. Nu är det bara jag och Philip Lindholm kvar som ska få svar. Lär ju inte hända med min otur. Jag har kollat min mail typ 1000 gånger per dag de senaste veckorna men den är lika tom som vanligt. Tro jag vågar åka om jag inte får något svar?
 
Tänk att åka till ett land där man aldrig varit, inte ha en aning om vart man ska bo, inte veta om man ska få bo hos en tjej eller kille, på i stan eller utanför stan, veta om man kommer ha täckning så man kan ringa hem till nära och kära. hmm, jag har så många frågor och är så orolig haha!
 
Nej men jag får väl ta det som det kommer, även om det inte heller känns så himla bra. Aja nu får jag väl tagga skola imon och sova tidigt ikväll! seya
 
 

mitt höstlov i lite bilder

Hej världen. Har tänkt på att vlogga hur länge osm helst men det har bara inte blivit av. Har somsagt haft lov i en vecka men denna veckan har gått alldeles för fort. Har ju knappt inte hunnit andas. Massa plugg har jag med, har verkligen panik över geografin. Har inte pappret där det står vad man ska göra det, hittar det inte i mitt skåp eller på fronter och ingen jävel kan ju ta tummen ur röven och skicka det heller..
 
Aja annars har mitt lov varit bra, jobbat en hel del, halloweenfest, halloweenmys, träffat älsklingen, kollat massa film osv. Nu ska jag väl ta tag i plugget. bajs med.
 
 

RSS 2.0