En dag fylld med händelser

Jag orkar inte riktigt att jag redan är vaken på atudiedagen. Menmen, då blir dagen längre! Ska ta mig och äta lite frukost sen plocka i ordning lite på rummet. Får ju ändå stor besök idag <3 det blir att luncha hemma hos farmor med släkten med, det blir riktigt gott! Puss


Godnattttt

Ligger i sängen nu och kollar lite på breaking news. Det komer bli sååååå skönt med studiedag imon så det är helt sjukt. Synd att det inte är lov förrän om en månad. Men tiden går ganska fort nu på hösterminen och snart är det Estlands resan med. Ska bli så kuuul helt taggad! Nej men nu är jag väldigt trött så ska nog sova strax. Kanske läsa ut den där förbannade boken i svenskan. haha! godnatt!
 
hahahaha
 
 
 
 

GE MIG?


Every second i'm without you.. I'm a mess.


Work, work and more work.

Hemma nu efter en soft dag i skolan. Imon är det studiedag, sååå skönt! Ska plugga det mesta ikväll när jag övningskört och hälsat på farfar och så.

Imon kommer älskling och vi ska köpa lite glass och så. Ska även gå till Skatteverket tänkte jag. Men nu ska jag måla naglarna!

Just det gjorde ju även min latte! Choklad, kaffe, grädde och kanel! Muuuuums!


Godmorgon!

Blev klar i tid för en gångs skull! Vi börjar med samhäll idag utan lärare för de flesta är i Sthlm! Men vi har arbete som måste göras.. Annars hade det suttit bra med sovmorgon. Men vi hörs sen, seeeya!


Black&white

Nu är klockan redan 9.. Blir att gå och borsta tänderna och sådär. Sen blir det en god nattsömn efter många tragiska nyheter.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt löser sig och att solen skiner imon och att allt känns precis som vanligt, att allt är precis som det ska vara. Att alla mår bra och är glada.

Med detta säger jag godnatt!


I want to break freee!

Sitter här och myser. Nej myser vet jag inte riktigt om jag gör. Jag sitter i min onepiece och pluggar röven av mig. Jag har precis skrivit lite om den grekiska mytologin och nu ska jag forstätta skriva på min uppsats -vad är viktigt för mig- som ska vara inlämnad på torsdag. Vill få den klar innan torsdag så slipper jag känna mig stressad och jag vill heller inte sitta hela studiedagen på onsdag. 
 
Skolan idag rullade på som vanligt. Var inte så hemsk ändå. vad ska jag skriva mer? nej men vi hörs!
 
gjorde mig en kanellatte! det var sååå gott! LOOOOVE

Sunday, love sunday

Det blev ingen "ta-hand-om-mig-själv-dag" istället åkte jag tillbaka till mamma och bakade lite krumelurer! Mumma säger jag bara! Fet var det som behövdes på en söndag. Just nu ligger jag i soffan igen där jag i stort sätt har spenderat hela min dag, sov här i 3h och det var så skönt! Skulle egentligen gjort en disposition idag men kan jag det? Nope fuck My life


Godmorgon

Idag är det en ny dag med nya möjligheter! Tror jag ska ta hand om mig själv lite, typ färga håret, lägga ansiktsmask måla naglarna och lite sånt. Om jag pallar! För vi har ju någon jävla skrivning imon och har glömt boken i skolan så det lär ju gå åt helvete kan jag ju säga.. Annars får vi se vad dagen väntar :) kram


Sitter mätt i soffan.

Är hos älskling och vi gjorde egen pasta, mumma säger jag bara! Riktigt gott så nu sitter vi i soffan och göttar oss och snart blir det lite efterrätt!


Work!

Nu blir det att åka till jobbet och jobba någon timme sen till älsklingen på fin middag...? Hmm det får vi se puss!


it's friday, friday!

sådär.. då var man hemma från en helt okej dag i skolan. Började med specialidrott då vi spelade badminton, jag julia victor och hampus. asså typ doooog av skratt så jävla fula! HAHAHA seeeeeeen lam historia då jag och Tijana satt och snackade i biblioteket. Sen efter var det dragning om vilket land man skulle åka till och det bleeeeeeev...... ESTLAND! hahaha asglad! så då taggar vi v.46 FÖRFAN! haaha. Sen efter skolan blev det ett mysigt häng på stigs med tijana sen kom marcus en sväng och snackde. När jag kom hem sen blev det att ge sig ut och övningsköra och jag backade och blinkade för första gången hahaha! annars gick det väl hyfsat. fick ett möte av en lastbil på en smal väg trodde fan jag skulle dö fick panik men klarade det ändå! HAHAHA.. nu ska man fixa till sig lite och sen blir det att cykla till älsklingen för en myskväll! pussss
 
 
 

Säger bara en sak...

...godnatt.


Vilken härlig dag!

Naaaaat, bara väldigt jobbig.. Skoljoggen var ju idag då, men det gick hyfsat fort ändå, sen hem till älskling duscha och äta och sånt, sen tillbaka till skolan blääää! Så jävla tråkiga lektioner kunde somnat.. Sen fortsatte dagen med jobb jobb och mera jobb.. Men det givk väl lagom fort set med! Hemma nu och är heeeeelt död! Bra att det är fredag imon så det äntligen blir helg sen! Inon är det lottdragning till de olika länderna, jag vill till Estland så hoppas av allt att jag får åka dit! Med Tijana dårå... Hmm vi hörs seeeya!

Varning för riktigt skabbiga bilder!


Even if I was a star for a little while..

Är ledsen att uppdateringen suger men det har varit så mycket senna och förra veckan.. I fredas var det insparken och den sög, sen i lördags konfirmation och söndag redig soft dag! Sen blev jag sjuk med, blä på det! Men idag är jag "frisk" eller gick iaf till skolan för att göra matteprov som oxå gick riktigt dåligt.. Sen blev det en svänga på stan idag med Fanny, hon skulle kolla skor och lämna cv typ :) imon är det Skoljoggen och det orkar jag inte heller men måste väl, uuuusch! Aja kom hem och hade fått min fina skor lööööööv them!


I'm sick of being sick...


Get ready

Sitter och ska försöka plugga men lägger ner tid på annat men ska ta tag i det, provet är ju faktiskt imon. På ekologi... Menmen. Snart är skiten över iaf! Har haft en ganska okej dag faktiskt! Allt är löst till insparken med så det blir nog bra! Börjar bli lite smått taggad så vi får se! :) nu ska jag fanemig köra igång!


Hemma efter en rikefull dag!

Måste ju först och främst säga att jag var ute och övningskörde för första gången idag! Kände mig så duktig och allt och det var skiiiitkul! Körde i 45km på någon väg till åminne helt perfekt, längtar redan till nästa gång Hahaha! Annars var väl dagen helt okej:. Blev ju san Marino en sväng med Tijana och mumma. Nu ligger jag och kollar på svenska Hollywoodfruar.. Sen ska jag sova puss godannt


Äntligen natten

Nu ligger jag i min sköna stora säng! Jag hoppas jag kan sova gott det hoppas jag verkligen för är sugen på att sova haha! Nej men det blev att plugga nu i eftermiddag och set var skönt.. Eller aaa haha! Imon ska jag gå till Telia och kolla vad set kostar att lämna in mobilen.. Haha godnatt!


Take me back to Greece, agii apostoli

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har sjukt mycket plugg och kommer troligtvis ha den sämsta uppdateringen denna veckan.. massa plugg till varje dag denna veckan, sen fredag insparken, lördag konfirmation, sen söndag plugga till matteprov som vi ska ha nästa vecka men det ska nog gå bra förhoppningsvis..
 
Sitter just nu och kollar på pretty little liars men ska ta och börja plugga narturkunskap för vi har prov på torsdag.. sen måste jag verligen ta något att äta för jag dör typ snart haha!
 
imon är det den 11/9 världens bästa dag men ändå världens hemskaste. 
 
bra: jag och älskling har 22 månader (tror jag) haha
Dåligt: world trade center - dagen eller vad man ska kalla det för. 
 

men jag bloggar mer sen ikväll om jag hinner men jag ska försöka!
 
ååååh jag vill tillbaka till världens bästa semester med älsklingen!!!

FRIDAYYYYY

Har haft lite sämre uppdatering men så blir det ibland. Nu är det ääääntligen fredag! Och det ska spenderas med älsklingen. Så skönt att bara vara hemma och slappa medans alla andra ska på fest haha! Nej men jag lever!


Religion - geografi - historia - matte

Godmorgon! Just nu sitter jag på geografin och är skit hungrig. Ändå åt jag en rejäl frukost... Men det är förhoppningsvis god mat i skolan idag så får äta rejält så jag orkar historian och matten. Sen blir det att åka till älskling! Hihi snabb uppdatering! Hörs sen


Vart jag än går!

Har varit hemma ett tag nu och fick reda på att farfar kommit hem från sjukhuset! Ääääntligen! Men även reda på att lilla sacco är halt "/ men inon har jag iaf sovmorgon till 09.25 det är skönt verkligen! Sen blir det att åka till min lilla älskling <3 kanske ska börja på gymix med Anna panna så ni får akta ER för the meatballs!


Working 9 to 5

Just nu sitter jag på naturkunskapen och väntar på att få sluta så jag kan börja jobba.. Kommer inte vara hemma förrän vid kvart över 7 eller något idag.. Menmen, jag tjänar ju lite pengar iaf! Jag hör av mig mer när jag är hemma puss


Är det någon där ute som är lika ensam som jag?

Godnatt världen.


Ute på temporunda

Jag hatar måndagar. Men det är inget emot vad jag kommer hata dagen imon.. Då slutar vi 20 över 3 och jag börjar jobba halv 4. Pallar inte att jag bara har 10 min imon heller. Menmen jag måste tjäna pengar känner jag. Ska plugga lite nu! Vi hörs senare!


Sunday bloody sundays

Hemma från en underbar dag hos min älskling! Började med att jag vakande runt halv 11 tiden och kollade på Pretty little liars sen fixade jag mig och hela köret! Sen åkte jag till min älskling och myste och träffade hans mormor och morfar. Jag har haft feber fram och tillbaka hela helgen typ så nu blir det att sova! Vill även säga ett STORT grattis till min kära kusin som konfirmerades idag!


Tack för dagen vännen min

Heeeej! Jag har haft en superbra dag idag! Först assoft dag på stan med Anna panna! Sen fika på stigs tog en coca-cola float och fick asont i magen aha! Sen träffade vi Agnes och stack till bella tog en grekisk sallad! Mumma! Sen hem äta lite mer, sen åka på någon lam fest haha, nej men vaknade med feber i morse så var inte så taggad på fest.. Sen nu ligger jag i sängen och ska sova, vi hörs imon bitti godnatt på ER alla!

Just det spillde nagellack över hela handen...


RSS 2.0