Thursday.

Idag blev det en mysig fika på stigs med min underbara vän Kajsa. Kunde inte ha blivit en bättre avslutning på denna dag. Orkar inte berätta om dagen för jag är så trött på skolan så vill helst inte bli påminnd om den. När jag kom hem satte jag mig i sängen och njöt och tänkte i ca en halvtimme innan jag började med engelskaglosorna. Efter beställde vi pizza från Kebabish och har fan aldrig sett en så stor pizza HAHAHA!
 
aja som vi märker börjar våren titta fram (peppar peppar) så tog mig i akt och beställde hem en skinnjacka från La Redoute. Så jag hopppas verkligen att den passar och sitter bra! Nu ska jag göra mig i ordning lite så jag kommer i säng i tid. puss
 

2013-02-27

kan i stort sätt säga att min blogg har legat helt nere. Jag vet inte varför har inte haft speciellt mycket plugg eller något. Jag har bara inte orkat sätta på datan och föra in bilder typ. Det har hänt en hel del under det senaste veckorna när jag inte bloggat och kommer inte ihåg vad.. haha! Aja denna veckan har gått ganska snabbt ändå, vilket är väldigt skönt för just nu längtar jag bara till efter v.12 för den veckan kommer esterna hit och det vill jag helst inte. Skitnervös och arg och irriterad för att jag fick den ''konstiga''. Aja that's life jag fick en upplevelse för livet iaf.
 
Idag onsdag hade jag sovmorgon och sen rullade dagen på. Gick och tränade med Anna vid 4-tiden och pratade om allt mellan himmel och jord. Otroligt skönt att prata av sig med någon som förstår en och håller med en. Sen gick jag hem och gjorde mig världens godaste knäckemackor med kaviar och ägg mmmmmmmmmmmmmm! Nu hade jag tänkt att göra lite religion och sådär så jag blir av med den. puss
 

drar mig mot the gym

godmorgon!

Vaknade vid 10-tiden och åt lite frukost och sådär.. skulle egentligen ha pluggat hela förmiddagen men orkade jag? nope.. ahahah! var nyss uppe hos lilla farmor och åt lite och strax bär det av till gymmet med annapanna för ett redigt svettigt pass! Ska bli skönt men just nu känner jag mig som en jävla köttbulle! hehhehe! vi hörs senare
 

Second day

Hellou!
andra dagen på ett underbart sportlov. Har tillbringat min tid med älsklingen sen i fredags underbart! Lagat massa god mat och gjort efterrätter! I lördags jobbade jag sen åkte jag till älskling och kollade på sagan om de två tornen med pontus med! I söndags kollde vi på min kära bror som hade cirkusföreställning sen bakade vi bullar åt farmor och spelade bingo! mysigt värre!!
 
Igår tränade jag älsking och pontus blev ett lätt pass för att sedan fixa sig och tillbringa förmiddagen med Lina fina på stan och leta efter allahjärtansdag-present! hittade något litet minsann. sen åkte jag till Jesper igen för att ''fira'' att vi hade 27 månader. gjorde en supergod tacotårta och myste framför tv.n. 
 
Idag vaknade vi vid 10-tiden och fixade lite frukost. Vi kollade även på The Impossible som handlar om tsunamivågen i Thailand 2004. riktigt hemsk men ändå så förbannat bra film! Nu är jag däremot hemma för att plugga och ta det lungt!
 
 bilder från de senaste dagarna!

Goodnight, sleep tight.♥

godnatt bloggen.
då var denna fina helg slut. Det blir en tidig kväll för mig ikväll så jag kan ladda upp för en ny vecka med massa träning och plugg även lite jobb. Efter denna veckan kommer ett efterlängtat sportlov som verkligen behövs! Men nu säger jag godnatt. 

I am a princess


 

 
 

borta bra, men hemma bäst

heej!

nu är jag hemma efter en underbr helg i tibro! jag har haft det superbra, kan inte säga någoit annat! 
lördag: kom dit runt 2 tiden och då åt vi god mat sen framåt eftermiddagen kom älsklingens små kusiner och andra släktingar då eftersom hans farfar blev 75! det var trevligt det blev mycket god mat och efterrätt! vi spelade lite spel, kollade på melodifestivalen, som för övrigt var sämst!, pusslade lite och busade. kvällen led mot sitt slut och vi kom i säng ungefär vid 12-tiden tror jag. 
söndag bestod helt av att äta i stort sätt! ahhaha började med frukost, åkte till fagersanna för att hälsa på kusiner och fika lite, fick kolla på stor hemmabio med aaaaaaaaaasbra bild! man blir ju lagom avundsjuk hahaha! spelade massa pingis och så, sen bar det hem mot hans farmor och farfar igen och åt och åt och åt! sen åkte vi hem igen och nu är jag hemma och fick ryck så möblerade på typ 1 min hahaha! tror jag ska ha det så iaf, måste alltid variera mig, det är min grej helt klart!
 
tog dock inga bilder alls där uppe så ni för nöja er med bilderna på mitt rum haha!
 

Tidig morgon

Nu är jag vaken för att göra mig i ordning till en helg i tibro! Hade världens mysigaste kväll igår på stigs med Ronja! Puss alla


första februari

hej & goddag
igår var jag och fixade mina naglaqr oh är riktigt nöjd! det var första gången och kan säga att det gjorde lite ont igårkväll faktiskt typ pulserade men idag är det betydligt bättre. idag har nog varit den längsta dagen ahaha! nej men vi var på massa företag och blev så sjuk trött ville bara hem... och nu är jag hemma och softar lite innan jag tänkte ge mig ut på stan för att kolla efter några nya kläder som jag tänkte ha ihelgen då det bär av till tibro för 75-års firande. mys!
 
nej men ska somsagt ner till stan strax efter blir det en mysfika med min saknade ronja! pussssss
 
 

RSS 2.0