17 år!!!

Tack underbara ni! Detta har helt klart gjort min dag till den bästa! :*


snart går jorden under..

Okej, jag vet inte när jag bloggade sist.. men det blev ett litet uppehåll för allt som har hänt. skolproblem, familjeproblem och allt. Men vi tar det som det kommer! Idag fick vi tillbaka våra geografiprov, fick väldigt bra enligt mig själv och är otroligt stolt :) Sen hade vi ju givetvis bajsmatteprov som gick åt helvete. menmen. En gång är ingen gång? sen har jag spanska prov imon som med kommer gå åt helvete, men två gånger = 0? 
 
här kommer en liten bildbomb som förklarar min vecka..
världens bästa och finaste farfar somnade in.. Saknar dig, men sov gott så ses vi igen! <3
trots att 13/12 var den svartaste dagen i mitt liv, var världen ändå otroligt vit..
fredagen var jag hemma och bara tog hand om mig själv. vilket i stort sätt behövdes!
framåt kvällen blev det bowling med familjen + julbord- bättre kunde det inte ha blivit!
julbordet - alla hämtar mer mat medans jag tog allt på en gång!
Jobbade hela lördagen, framåt kvällen åkte jag till älsklingen och sov där söndagen blev det pepparkaksmys
jespers fina sida!
min fula sida haha!
 
 

can I do that to?

Sitter hos farmor med lina nu.. Håller fortfarande på med den jävla historian. Sen ska jag duscha med och jadå det blir nog bra ska vi se skoja.. hahahah pallar inte
 
så här mysklädd var jag idag.


12.12.12

Hallå! Sitter hemma hos pappa och pluggar historia.. Därför det är dålig uppdatering, tänkte uppdatera mer sen.. Igår var det bowling med klassen, mycket trevligt men kan inte påstå att jag är den bästa haha! Men fick dock en strike, vilket inte är helt fel! Ska strax bort till mamma för att hämta lite saker, sen blir det att sova hos farmor med lina!


Monday.

Då var måndag avklarad, vilket betyder bara 9 dagar kvar i skolan sen loooov! ahaha! igår var vi ju och firade tijana, så mysigt och trevligt! Jag, tijana, Matilda och Elin C. mycket mycket trevligt! Skolan gick väl sådär lagom sakta idag.. Men det blev en mysig stund på stigs med, Philip, Tijana, Carro och Elin S. mycket snack mellan himmel och jord!  imon är den ännu längre, men då är det bowling som ett litet avbrott! Får väl se hur det går, ska ju bowla på fredag med med familjen och äta julbord! Så det bli en bra uppvärmning. Ska bort till mamma strax måste bara hitta något vettigt att ta på mig har ju inga roliga kläder.. önskar jag var miljonär så jag hade kunnat förnya min garderob helt och hållet.. :( men det är man ju inte så får gå i mina trasor.. Puss
 
min älskade klänning som måste sys upp!

Tijana 17 bast.. wiooo!

Ville bara säga ett STORT grattis till min lilla vän som blir en stor flicka nu! HA DEN ÄRAN! Puss på dig :*
 
Kärlek till dig!

Andra advent


Sunday.

Godmorgon vinterland! Det är så härligt att vakna upp och kolla ut och se att hela stan är helt vit! haha. Igår hade jag en väldigt mysig dag med älskling. Var på stan och hittade lite julklappar köpte lite underkläder och skit. Sen köpte jag med lite sallad hem och så om Jesper. Senare mot kvällen köpte vi med oss pizza och Grekisk sallad och åkte upp till Pontus och kollade på Batman och hade trevligt. Just nu blir det att städa lite sen plugga. yippie!
 
 

Saturday.

Godmorgon. Vaknade ganska tidigt i morse har bara legat och vridit mig typ. Har iaf ätit lite frukost och tänkte hopppa in i duschen en snabbis.. Om jag orkar! haha.. är väldigt sugen på att gå ut ch ta en ny bild till min header.. för det är ju faktiskt inte höst längre... det är ju underbara vinter! Men vi får se hur det blir med det! Senare kommer väl Jesper och jag vet inte vad vi ska göra.. Ikväll blir det iaf lite mys hos pontus.. Vi hörs sen!
 
 

Goodnight, sleep tight.

Kom nyss hem från en runda med mamma och sacco. Kan ju säga att min hund är mer än galen i snön så bus lev det! haha! Ska göra mig i ordning mysa ner mig i sängen och kolla på X-factor! heja Alla hahaha!
 

so much ham on instagram

 HAHAHA okej såg denna på en annan blogg.. typ dog! HAHAHAH
 

shine bright lika a shooting star.

hemma från en sjukt underbar kväll på Olympia med bästa lilla syster. Suttit och pratat igen allt som vi ha missat. Tack för allt <3 Aja nu är jag hemma och tänkte bara njuta av en kväll i min ensamhet. Checka lite
X-factor sen och bara njuta som sagt. Seeeeya!
 
fina du!

Baby, it's friday!

Så nu har jag ätit en Gorbys pluggat och städat rummet.. Ikväll händer det väl inget speciellt. Ska träffa min saknade ronjis om en timme ungefär så ska vi gå till Olympia och äta lite och snacka skit. Hade bara en lektion idag så det var väldigt skönt att sluta tidigt denna veckan.. Satt kvar en stund med Fanny och Tijana för att skriva klart en redovisning.. Tror den blir väldigt bra ändå! 
 
Denna helgen händer det lite grejer, imon blir det att träffa boysen äta lite och kolla film, sen söndag blir det att plugga lite på dagen sen framåt kvällen blir det att åka till bästa Tijana för att fira henne på hennes STORA dag. 
 
Det var väl i stort sätt min helg.. haha! hoppas eran blir lika bra som min kommer att bli.. Hörs sen!
 


Dec. 06, 2012

Rubriken säger nog det mesta.. Godnatt!


hakuna matata, gör att man mår bra

Nu börjar även denna dagen lida mot sitt slut. Skönt för imon är det lite sovmorgon som gäller innan man måste bege sig till ytterligare en dag till i skolan. Börjar med film så det är ändå helt okej och har sett filmen innan så gör nog inget om jag slumrar till! haha ljuger! Nej men imon är det onsdag och efter skolan följer älsklingen med hem och det blir väl lite födelsedagsfirande sen mest mys. 
 
Nu blir det att göra sig i ordning hoppa ner i myskläderna och sedan krypa ner i sängen för att kolla lite på tv. För orkar inte mer plugg nu omg kommer dö imon. Godnatt!
 

Tuesday

Hemma från en arg dag i skolan. Har varit så fruktansvärt arg idag och jag vet inte vad det beror på heller. Blev iaf glad över att få tillbaka min geografi fick ganska bra betyg ändå, väldigt nöjd!

Nu blir det att gå bort till eko en sväng för födelsedagspresent till Carina! Hejsvejs!

Ni får inte bli trötta på mina härliga vinterbilder!!!


ute fäller snöön...


Monday

idag kom snön!
Idag kom den riktiga snön om man säger så. Det har snöat hela dagen så jag hoppas verkligen att den stannar nu under december. Skolan gick väl sådär snabbt idag, men måste fortsätta att plugga på geografin. Har som sagt prov på onsdag och vill gärna ha mer än godkänt... 
 
Nej men här är lite blandade bilder från igår och idag!
 

RSS 2.0