Let's go crazy!

Hej och välkommen.
Nej skojar. Jag vet att jag har världens sämsta uppdatering men nu innan lovet har jag så mycket plugg som jag måste hinna med. Skolan går ju före bloggen såklart. Jag lovar att efter lovet ska jag ta tag i bloggen igen. Så det blir 2 veckor uppehåll. Jag vet att det blir svårt för er att klara er, men jag lovar det kommer att gå bra! hihihi
 

Wednesday

Lång dag idag! Kom inte hem förrän nu. Efter skolan blev det lite fika med Tijana och Philip sen direkt hem för att köpa massa gottit till min kära moder.. Så nu är frågan om jag ska duscha först sen plugga eller plugga först sen duscha? Hmm


Tuesday

Myser, myser och återigen myser. Skoldagen idag gick ändå helt okej fort faktiskt. Kom hem och pluggade lite matte och svenska. Vilade lite och läste. Gjorde mig en varm choklad och gick ut för att handla åt min fina mamma som har problem med en hudsjukdom. Hon är sjukskriven så då fick jag hjälpa henne att handla lite. Nu blir det sänghäng resten av kvällen och tänka på min fina älskling som jag saknar! Puss.


Update från helgen

kanske sista chansen med att ta tag i denna jävla bloggen? haha.. jag suger verklligen på att blogga. Vet inte varför egentligen för jag tycker det är kul och så. men när bloggappen dampar får jag damp och skiter i det. 
 
kan ju berätta lite snabbt om min helg. I fredags var min första begravning. Det var nod det vackraste jag någonsin sett. Allt var så himla fint hela tiden och när dom spelade upp ''you raise me up'' trodde jag att jag skulle dö. Tårarna kom och allt var så himla fint! Efter begravningnen gick alla till Apladalsstugan för att äta och fika lite och det var trevligt. Senare mot kvällen hamnade jag lina och jesper hos farmor med farmor och kollade på gladiatorerna sen sov vi där.
 
Lördagen, då var det dags att gå upp tidigt för att jobba och tänka på annat och senare mot kvällen åkte jag ut till kära maja och vi kollade på film lagade mat och myste! sov även där så söndagen åkte jag hem på förmiddagen för att plugga senare åkte jag till älsklingen för att ta hand om han lite.. han är nämligen sjuk. Så jag tog mig en powerwalk.
 
Idag måndag nu då har varit så fruktansvärt seg så skippade sista lektionen för att gå hem. Sen har jag bara suttit och gjort ett tidningsomslag till min hisoria. Ganska najs ändå haha! Hoppas verkligen att innehållet blir lika bra. 
 
nu ska jag sluta spamma och sätta på en liten film tänkte jag. Seeeya!
 

Nu --> stan

Ligger här och softar på hotellrummet med älskling och laddar upp för en heldag på stan! Fick med mig lite igår från nordstan. Blus, kofta, tröja och nya dr denim. Även en ny plånbok från Åhléns! Seeee ya!


Göteborg, Sveriges hjärta

Sitter här och laddar upp för det big trip tomorrow! Idag blev det inget plugg utan jobb istället... Menmen lika bra det!


dreaming...

Hej jag är rastlös.
Jag sitter och är så himla rastlös så vet inte vart jag ska ta vägen. Vill pilla pyssla på en ny design men har min lillebrors data eftesom min är hemma hos mamma som jag måste hämta imon. Nu ikväll har jag suttit och kollat på resor till sommaren. Jag vill antingen åka tillbaka till Grekland eller så vill jag åka tillbaka till Turkiet som jag älskar! Vi får se hur det blir i sommar. Men drömma kan man alltid. Har hittat mitt drömhotell i Grekland för ca 5000kr kan typ döda för att åka dit.
 
Imon blir det att göra lite vuxenuppdrag. Ska till banken och sätta in lite pengar som jag ska ha till Göteborg. Längtar så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Sen blir det att plugga resten av dagen typ. FUCKING KILL ME!
Godnatt.
 
Tkan2_large
Aibbikg655s_large
929318-11-1348138271394_large
Holiday_serres2_large
211880357438657985_ikquhbpz_c_large

2013!!

Okej man kan säga att min blogg ligger helt nere. hahha men har verkligen inte pallaty jag har ju trots allt lov. Det har ju varit jul och födelsedag och nyår så har verklgien inte haft tid. har inte lämnat in min jävla historia och svenska heller.. 
 
Aja, nu är det ett nytt år så ska ta tag i mitt liv så får plugga imon, men sen drar jag till Götet för en weekend jipppiii! hihihi vi hörs när vi hörs......270225_3990770447694_664102524_n_large
 
227666_436450513074751_545615446_n_large

RSS 2.0