Mot jönköping!

Godmorgon alla fina där ute! 
 
Idag bär det av mot soliga jkpg med Lovisa för lite shopping! Jag hoppas att allt blir bra, kommer nog känna mig trött för har hostat mig igenom hela natten. Menmen, tror att det blir kul för är väldigt shoppingsugen. Bara för det lär jag väl inte hitta något. Aja vi hörs när jag är hemma igen pusspuss!
 
 
skitig spegel och mobbat ansikte. vet men orkade inte ta fler bilder.

#ombre

Är nu hemma efter 3h o 45 min hos fina frisören Lovisa! är jättenöjd med håret kunde inte blivit bättre, tror det blir ännu bättre med lite sol på håret med hih! 
 
Just nu regnar det o regnar det orkar iiiiiiiinte!
 
 

Sommaren är kort, det mesta regnar bort.

Godmorgon. IDAG gäller det. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir bra annars kommer jag bli så ledsen.. Något annat jag blir ledsen över är detta tråkiga vädret som tar kål på mig. Att det alltid ska regna som mest när man har sommalov och nu när jag inte jobbar heller. Otroligt störande. Aja idag ska jag äta hos farmor och göra lite ärenden på stan, sen ska jag (förhoppningsvis) träffa annna haha! det brukar alltid ändras när det är dåligt väder o ingen orkar åka ut. Annars vet jag inte vad det blir. Har i stortsätt varit hemma hela veckan ensam. det börjar bli gaaanska tråkgit faktiskt. Aja nu ska jag gå o fixa mig även om jag inte riktigt orkar. 
 
Sweet Heart
Tumblr

Matstanshoppinghem

hejsan, är redan hemma! var en snabbis på stan med tijana och majsen, gick till lilla krogen o åt med maja för tijana var tvungen att slingra sig iväg för att köpa present till hennes mamma som fyller år sen åkte hon hem tyvärr, kul att få träffa henne innan hon åker bort i nästan en månad! aja, hade det mysps iaf nu blir det mer gossip girl eftersom vädret inte är alls kul...
 
 
 

Heja mig!

haha min magkänsla kände rätt. Det är imon som jag ska dit.. 

next - hemligt ärende

nu är jag minsann vaken. om en halvtimme måste jag åka för att förgylla mitt hår. skoja. Börjar dock bli lite osäker om vi bestämde idag eller imon? äsch det märker vi när jag kommer dit. Jag hoppas allt går bra annars har jag ju pengar så jag kan fixa det själv mohaha! Sen blir det stan med tijana, myspys!
 
men naaaaaaaw, på mig o ronjis för lääängesen
 
 

inga bilder. NO NO NOOOOU

blev lite ändrade planer.. medans jag stod och lagade mat i lugn o ro ringde pojken min och drog med mig på fotboll.. Vilket innebar stress stress stress till en skitmatch.. IFK förlorade som vanligt haha! det är därför man hejar på fina Hammarby!
 
Sitter just nu o kollar på Iphone 5.. om inte min andra mobil går igenom reklamationen så får jag köpa en iphone 5 för 319kr i månaden i 24 månader vilket jag tror jag kan betala av.. förhoppningsvis! wish me luck!
 
 

matmatmat

är nu hemma hos mamma och har övningskört lite granna.. kan ju inte säga att jag är bra.. kanske dags att börja med regelbunden körning? eeeh ja. Håller just nu på att laga lite makaroner och köttbullar med stekt ägg o kanske kolla på ett avsnitt av gossip girl, sen är jag bara så nervös över imon hihihihi..
 
pulade lite med min färgglada blogg innan med haha! 
gammal bild på mig o mommie
 

Utkast: Jun. 24, 2013


summerfeelings

sitter här en helt vanlig måndag i min säng och tänkte gå ut o sola men nej då försvinner solen stup i ett. Då tänkte jag kolla lite bloggar och inser hur dåligt mina vänner bloggar, då kom jag på att jag själv är 10 gånger sämre på att blogga.. Men just nu har det varit otroligt dåligt för jag har ingen mobil som kan ta kort därav jag inte kan lägga upp roliga bilder från min tråkiga vardag. 
 
Jag hoppas verkligen att jag får tillbaka en helt ny iphone för det behöver jag.. jag vill inte betala en massa pengar dels för att den inte gick genom reklamationen och dels för att sedan skrota den och sen för att köpa en ny.. never in my mind. Aja denna veckan har jag inte supermycket planerat. Ska göra en hemlig sak imon, som jag lär ångra.. sen träffa min tijana som åker iväg i 3 veckor till sitt hemland, gaaah kommer sakna henne! Sen ska jag på onsdag träffa min saknade vän anna, seeeeeeeeeeeeeeeen ska jag inte göra något mer förrän fredag lördag då jag ska jobba lite grann.. 
 
usch, detta sommarlovet känns tråkigt, menmen åker iaf till grekland om 28 dagar i två hela veckor med min älskling! ska bli skönt att komma här ifrån alla falska människor o vänner. ihihihihi aja ska kanske städa lite nu om jag orkar..... pusssshej
 
 

Fin fin dag!

Kan ju säga att dagen idag har precis känt som sommarlov. Så himla underbar och mysig på alla sätt! Men kan börja med att igår hade jag en skitbra kväll med massa härliga människor hos Philip. Grillade, spelade volleyboll o lite så! Var hemma vid 12 kanske och då hoppade vi i säng och vaknade vid 10 idag för att göra oss i ordning för att gå lite på stan för att hitta en klänning sen drog vi på supermysig picknick vid osudden o ba hade det riktigt bra! När vi var hemma igen pluggade jag det sista på geografin, sen lagade vi mat. Gjorde egen marinad och tzatsiki :) nu åkte älskling nyss för ska upp o jobba vid 8 imon.. Jippie.. Sen blir förhoppningsvis rix fm! Tagg tagg!!!


Tisdag...

Det förra inlägget skulle varit uppe i fredags men såg nu att det inte kom upp. Otroligt störande!

Aja nu är det inte mycket kvar i skolan. Eller rättare sagt många dagar kvar.. Mycket är det! Imon är det religionsprov sen på söndag ska två inlämningar vara inne sen på måndag är det svenskaprov... Så känner mig lite smått stressad när jag inte ska vara hemma på hela helgen... På torsdag blir det lunch hos älskling sen på kvällen grill hos Philip, sen fredag jkpg, sen lördag jobb sen rix fm, sen söndag jobb... Wihooo! Haha fullt upp!

Aja idag efter skolan gick jag och Philip till family house och shoppade lite sen tog vi en fika med hihi så mys!


Mobilblogg!

Önska mig lycka till imon, har min dumma redovisning bajs bajs bajs!

Igår träffade jag världens finaste vän! Ellen myste i apladalen och sen gick vi hem till henne och återupptog gamla minnen!

Idag gick jag och älskling på dejt på pelikanen tog varsin mega glass åt och nöjt i solen, vandrade, satte oss i apladalen och nöjt av varandra <3


RSS 2.0