Onsdag.


Lång dag idag. Imon är det med en lång dag. Ska jobba lite grann med så får hoppas att dagen går fort. Ska även jobba hela helgen och det känns bra för behöver så mycket pengar jag bara kan få in! Redovisning imon, känner mig inte redo får plugga massa på håltimman. Wish me good luck! 


Look at the stars.


Shine bright like a shooting star 

blogg.se-appen funkar inte

sämst uppdatering jag vet. men blogg.se appen funkar inte och jag orkar inte överföra bilderna till datan. så ni vet ifall ni ville veta.

Back!



Det senaste dagarna har inte blogg.se-appen funkat därför har det inte blivit någon bloggning. Min vecka har det senaste varit väldigt bra faktiskt. I tisdags hade vi religionsdag då vi lyssnade på buddhismen och hare krishna efter det gick jag och fikade med Anna. Mysmys! Hade min sista teorilektion då med så skönt haha! I onsdags sög skolan åkte till mc Donalds och unnade oss sen framåt kvällen blev det bio. Äntligen fick vi se catching fire! Den var såååå bra! Hihi älsklingen sov hos mig inatt med så i morse åkte vi till skolan som sög ännu hårade idag haha. Sitter och pluggar massa nu. Snart mat! 

Weheartit.

Känner mig stressad inför imon för jag vene riktigt när vi börjar för någon person har luddat till det ordentligt. Till och med smsat vår lärare för att reda ut allt nu. Inte ens säker på att det var rätt nr, menmen. Varför inte chansa? Blev iaf lite lugnare av att kolla massa bilder på we💗it. Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att paradise hotel ska börja. Godnatt! 






Monday.

Måndag idag. Är ledig och hade tänkt plugga, nej men då har man allt i skolan. Highfive! Äsch då ligger man lite efter gör det väl inte så mycket bara man kommer ifatt. Så idag har jag läst lite, duschat städat och lite annat nyttigt. Åt hos farmor med, mysigt värre! Imon har vi religionsdag och fattar ingenting om när vi börjar eller när vi slutar eller nåt. Imon har jag äntligen min sista teorilektion och det ska bli såååå skönt haha! Sen gäller det att börja plugga rejält. Hade tänkt göra ett prov nu faktiskt. Hörs sen! 


Veckan.

Sämst uppdatering. Kanske för det inte hänt något speciellt. Har bara varit jemma och myst med min lilla pojke hela helgen. Har jobbat med lite grann. I veckan var vi på utbildningsmässa i Göteborg som var ganska kul. Skönt att komma ifrån stan. I torsdags hade vi även lite julklappskalas med jobbet. Mycket trevligt åkte upp till Madde och fick jättegod mat. Vi körde även julklappsleken och jag fick ljus ljus och mera ljus haha nej men nästan. Mysigt vare. Veckan som följer ska jag spendera med plugget och på körskolan high five! 👌 




Deppig vecka..




3 år med min älskling idag.

 
idag firar jag 3 år med världens bästa kille. Jag älskar han över allt annat på denna jord. Jag älskar han mer än alla stjärnorna i hela universum. Jag kan inte säga något annat än tack. tack för du orkat så ut med mig i 3 år. Tack för att du har gjort mig lyckligare än någonsin.

Friday




Thursday

En tung dag idag. Not. Hade en lektion men kändes som om den var hur lång som helst. Det var matte. Antar att det säger allt! Efter skolan gick jag till stan ich fick med mig en nagelfil och en pincett. Köpte även något till min älskling. Kom hem runt 2 och började plugga lite naturkunskap. Sen kom lilla Kajsa och hälsade på innan hon skulle iväg till jobbet. 

Imon är det äntligen fredag och då är det pardeeeey! Så Kajsa och jag ska proppa i oss massa Kinamat sen bär det av till Skillingaryd. Ska bli så kul! 

Men nu ska jag nog ta och göra mig i ordning för är jättetrött haha. 



6 november

Hemma efter en ganska jobbig dag. Det var den första riktiga skoldagen efter livet och kan säga att det känns. Hade matteprov med idag så det känns skönt att ja det avklarat!

Ikväll blir det att träffa Agnes. Men först ska jah övningsköra med pappa till Ica och hämta min jacket som har kommit. Hoppas på det bästa!! 👌 





Winter is coming






Tuesday

Då var skolan igång. Har typ inte inte ens vart i skolan haha. Hade riskettan hela förmiddagen och för att skryta lite var vi den bästa gruppen hon någonsin haft mohaha! Nej men det värmde hjärtat lite. Sen en lektion i skolan sen hem och plugga massa matte.. Sen var set teorilektion igen haha! Sen nu är jag hemma och ska fortsätta plugga lite matte. För lär inte gå bra imon hahaha! 

Gjorde jättegod pasta carbonara innan! 

Studiedag.

Min studiedag idag har varit både plugg oh slapp. Vaknade vid 11 hos älsklingen. Gick upp för att ta lite frukost sen satte jag mig och kollade på ett avsnitt av one tree Hill. Sen kom han hem efter sin träning och vi började plugga massa. Orkade verkligen inte men nu har jag pluggat lite iaf. Vi åkte sen hem till mig och då satte jag igång med att färga håret som jag längtat efter haha! Så nu är man svarthårig igen :) missade en fläck men orkade inte färga över igen haha så aja det är väl inte hela världen. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och njuta av sista dagen på "lovet" 
Före och efter. 


Sunday

Söndag idag. Vaknade vid 9 och började plugga lite matte. Usch vad jag har ångest över att skolan ska börja orkar ej. Men sen gick jag till farmor för att hon bjöd mig och chris på mat. Gick sedan hem till mamma igen för då var det dags och köra min lilla broder till jkpg för idag åkte han hem tyvärr. Saknar han redan. Får stå ut en månad innan jag kan träffa han igen. Nu ligger jag hos älskling och vi kollar på partaj. Sen blir det nog lite café bärs sen sova för är astrött och imon väntas ännu mer plugg.,, 


Alla helgons dag.

Hälsar på farfar och myser i rummet. 




Friday night

Nu är jag hos mamma igen. Gick till pappa och då kom Ellen och vi tog en kaffe och pratade lite grann mysigt. Ikväll blir det en hemmakväll med brorsan mamma och Jesper. Äta lite gott och mysa till monsters university tror jag den heter? Den med monsters inc hihi! Nu ett avsnitt av one tree Hill!




#tbt

Godmorgon alla. Hoppas ni har sovit lika gott som jag har. Igår var en helt underbar dag och jag fick äntligen komma till mitt Ullared med älskling. Vi åkte väl typ från Värnamo vid 9 och var hemma vid 15 tror jag. Så det var lagom men köpte inte särskilt mycket trots att det gick på 1000-lappen.. Men det var så sjuuuukt mycket folk där så vi pallade knte ens kolla på kläder.. Men som sagt fick med mig lite hem. Senare på kvällen åkte vi till bowlinghallen där vi mötte Tijana och Simon för lite bowling. Det var riktigt kul! Fick 7strike och vann hela alltet mohaha! Nej men så det var kul. Nu ska jag upp och se vad jag kan hitta i kylskåpet. 
Måste bara visa min lilla lårkaka som jag fick här om dagen... 

RSS 2.0