Jag ser dig fredag.

 
 
skolan började bra. Kunde dock inte sova igår kväll somnade kanske vid halv 12? Sent för mig iaf. Så var lite trött när jag vaknade, men vaknade på gott humör och var på det hela dagen tills min förbannade klass förstörde mitt humör. Klass + lärare. blööö spyr på allt och alla i skolan känner jag. Snart studenten iaf, och ska försöka klara mig dit! När jag kom hem satte jag på PH tog mig lite kaffe och satte på mig mjukis, så sitter här och väntar på att kajsa ska smsa så jag kan åka till henne! Fram tills dess får jag njuta av att jag är hemma lite. 

inspo

 

Dålig tisdag


Tisdag. Känns som om jag har haft otur.
Nej men skulle till Elgiganten och köpa en adapter till datan så jag kan koppla in datan till tv.n men då fanns inte den haha.. Sen åkte jag till banken för att sätta in pengar men nej då är det bara öppet mellan 10-12.30.. Aja har städat rummet och nu kollar jag på one tree Hill och äter Merci. Puss



En bra helg!


En bättre helg. Jag vet att jag suger på att ta bilder haha! Men veckan bestod av plugg, skola och lite jobb. Fick en fet lön som jag lagt undan. Kan faktiskt säga att pengar är lycka mohaha. Nej men i fredags var det spexet som för övrigt inte var så kul som jag hoppats, men vi började med en för fest hos mig som var kul och framåt 8 drog vi till skolan, vid 10 var det slut så då skulle vi till Harrys men effe var som ett litet barn så det blev kebabshi sen hem ovh sova. Jobbade i lördags, sen idag var det bara mys med älskling. Nu blir det duschen sen sängen för orkar inte mer haha! 



Måndag idag igen..


Då var det måndag igen. Har haft en rikrigt bra helg. Fredag var jag först med Kajsa och vi fikade myste och sådär. Sen kom Jesper och vi kollade på Arrow. Asbra verkligen! Sen på lördagen begav vi oss till Jönköping dels för att köpa skor till Jesper men framförallt att hämta min fina broder som kom hem från Stockholm. När vi kom hem igen åkte vi till Emilia och Efraim och lagade mat skrattade och kollade resor. Hade superkul och trevligt. Idag efter skolan åkte jag och Emilia och bokade resan. Fick lite hjälp från resia. Resan går toll Turkiet alanya den 15 juni. Åh längtar så mycket kommer bli så bra! Nu lite one tree Hill! 




Njuter.




Tisdag


Idag känns det som om skolan var skiiitlång även om jag bara gick till 20 över 1.. Aja vid maten åkte jag Johanna och Victor till donken käkade lite nuggets, åkte tillbaka. Efter skolan åkte jag o Jesper till stan för att hämta mitt halsband, öntligen varit borta hur länge som helst.. Fick det i julklapp lixom haha! Sen åkte hag och hämtade mitt körkort, ser ut som en kriminell knubbis haha! Sen åkte jag hem och pluggade... Fy på skolan 


Måndag


Efter en lång måndag ska jag strax hoppa in i duschen.. Eller kanske ska ta och kolla på one tree Hill? Aja det vet jag inte haha! Skolan gick fort. Köpte spexbiljett och så. Inte alls taggad fy. Varit så mycket dom senaste helgerna. Sen fick jag till jobbet för att tjäna lite cash. Aja nu myser lite nu och imon är det kort dag sen blir det massa massa plugg..

Min helg


Min helg i bilder! I fredags tog jag och Tijana först bilen till mc Donalds, sen på eftermiddagen åkte jag och Agnes dit. Standard känner jag haha! Sen i lördags så jobbade jag massa och gjorde även världens godaste juicer! "Röda klara" heter dom asså hur goda som helst! Helt klart priset som vi säljer dom för! Sen framåt kvällen åkte jag till Agnes för att göra oss i ordning till mais 18 årsfest! Som blev en helt okej kväll ändå! Roliga människor osv. Sen hände det lite grejer så jag fick agera taxi. Helt okej hahaha skoja. Men aah. Nu ska jag gå upp och äta lite frulle tänkte jag. Ha en bra dag! 




CHECK!

 

drömmer.

 
sitter här och drömmer mig bort lite.. Vill iväg, vill hoppa av skolan, eller ta studenten NU. inget tålamod vill jobba och resa utomlands. NU.
 
 
 

Underbara dagar i Götet!

 
Hemma från en underbar vistelse i Göteborg med min älskling. Vi åkte dit igår morgon och checkade in på båthotellet som var hur fint som helst och låg nära och allt. Sen shoppade vi lite, köpte en kofta ett par nya byxor och trosor! Sen idag vaknade vi och gick och åt frukost och så sen gick vi till stan och shoppade lite mer. Just det vi var på jensens igår med mysigt och allt var bara så bra. Imon är det skola. 









Nyår i bilder

min nyårsafton kunde inte blivit bättre. Den var riktigt mysig. Började med lite jobb sen efter det åkte jag till älskling där jag fixade mig och vi började göra i ordning lite i köket, eftersom Efraim och Emilia skulle komma. Dom kom väl runt 7-tiden och vi började göra i ordning efterrätten som var chokladmousse sen gjorde vi förrätten som var små söta knyten. (glömde ta kort på maten) haha vi åt och drack massa gott, skrattade väldigt mycket. Sköt även lite raketer för effe var som ett litet barn haha! Spelade även absolut överrens. Kulkul! vid halv tolv drof vi oss mot stan fick min nyårskyss osv. Kom dit och träffade massa roligt folk. Vid halv 2 var vi hemma igen och gick och la oss. Perfekt! Fick en riktigt bra start på året!
 
Nu ska jag äta lite så ska jag strax iväg och jobba lite grann.. hoppas ni får en bra dag!
 
Myser!

RSS 2.0