Good things will happen.




Bilder från resan.

Hejhej! Sitter just nu på chris rum och kollar på svenska Hollywood fruar. Idag har varit en skit skön dag. Chris vaknade och gick till skolan medan jag åkte in till stan och shoppade lite. Kan visa när jag kommer hem. 

Kan säga att jag har haft det riktigt bra här i Sthlm. Skönt att komma ifrån hemifrån faktiskt. Med skolan har vi varit på typ 11 studiebesök på 3 dagar. Väldigt tråkiga besök. Kan inte komma på något som var roligt faktiskt eller jo när vi kollade på teater på Dramaten, Amadeus. Men aja det bästa på resan var nog täcket på vandrahemmet helt stort och fluffigt! Här är några bilder från dessa dagar: 



























Hard work work.

Sitter just nu och äter lite på jobbet. Bakad potatis med kyckligröra, kom och köp! Skoja nej men det är ganska lugnt och skönt idag och det är väldigt skönt för jag har ingen röst knappt, jo idag är den bättre men igår kunde jag typ inte prata och aa blev lite retad haha! Nej back to work! 
Skabbig bild i morse trött och hes.




Torsdag

Efter en låååång torsdag då det mer eller mindre inte hänt någonting åkte jag till körskolan för att boka in risk.1. Få fick jag tid den 5 november och det blir nog bra tror jag vi får väl se haha! Sen åkte jag för att göra lite ärenden på stan. Påvägen hem stannade jag vid Hemköp och köpte med mig lite frukt och nötter som jag tyckte att jag var värd. Åkte hem la mig och kollade på oth och snart tänkte jag duscha lite med. Om jag inte gör det ikväll haha bi får väl se. Imon är det äntligen fredag och då ska jag spendera den med älskling wiho. Sen är det jobb som gäller i helgen.. 






Onsdag

Nu är jag hemma efter en fruktansvärt lång dag och är helt slut. Har haft ont i halsen hela dagen så köpte lite halstabletter som jag sugit på hela dagen haha! Nu hade jag tänkt vila lite sen börja övningsköra med mamma kanske? Eller så ska jag ba njuta av det lilla som är kvar av denna dagen och kolla på oth. Vi får se lite grann. Snart helg så det är bara att stå ut lite till!! 


Höstmys.

Myst ner mig i fåtöljen nu och ska ta och göra mig lite thé och njuta resten av kvällen! 



Sjukling

Hej readers. Vaknade idag och hade så fruktansvärt ont i halsen och har sovit jättedåligt. Aja jag tog mig upp ur sängen och klädde på mig lite joggningkläder för det var skoljoggen, jag och Fanny gick och tog det lugnt. Men sen när jag kommer hem mår jag ju såklart ännu sämre. Så tog det lugnt, besökte tandläkaren åkte hem sov lite och sen var det körskolan som gällde. Nu är jag hemma igen och vill ba sova och aldrig mer vakna typ så mår jag. Vi får väl se hur det är imon. Så godnatt! 


Cheesecake.

Åt lite god ostkaka och tog mig en powernap hos min fina fina farmor! 




Regnig måndag.

Idag är det riktigt höstväder. Så jag är glad att jag redan har slutat skolan. Har väldigt mycket ångest för det där jävla gymnasiearbetet.. Aja har gjort mig lite honungsthé med mjölk och ska sen upp till farmor för lite mat. 


En toppenhelg!

Hej bloggen! Mycket har hänt! Har många bilder som jag vill visa! Men i veckan var det skolfoto och set slutade med tomteluva och solbrillor med en jävla massa ballonger haha! Sen träffade jag älskling lite för vi hade den 11.e mysigt värre <3 i fredags kom Ronja och nico för vi skulle på fest hos Louise som fyllde 18, men det slutade med en massa shots och dans hos Viktor. Mycket trevligt, sen kom kicke och skjutsade hem oss så somnade vis 3 tiden. Lördagen gick fort då jag var lagom bakis och sen kom älskling! Vi åkte sen till stationen och hämtade min fina bror och sedan åkte vi till stugan för surströmmingsskiva! (Alla bilderna från den dagen har jag på systemen så laddar upp dom imon!) sen sov älskling hemma hos mig och i morse överraskade jag honom med amerikanska pannkakor! Mumma! Sen har vi mer eller mindre ba åkt bil och kollat på prison break! Mysigt värre! 









Kaaaaos!

Okej, en liten kul grej. Imon har vi det årliga skolfotot. Men eftersom det är det sista skolfotot NÅGONSIN ska vi spexa oss, ingen big deal. Vi skulle då rösta på ett "tema" i klassen och man fick välja mellan klasströja med partytema, lucia eller naken och då röstade jag på dem två första.. Sen blev det 10 - 10 mellan dom två översta och då var jag tvungen att ta bort en röst då tog jag bort rösten på lucia och då fick alla damp! Haha allvarligt...? Men sen helt plötsligt blev det lucia som vann ändå och då kommer jag på att jag inte har något som har med lucia att göra? Så jag får köra på tomteluva klasströja och ballonger? Kanske ska ta av mig byxorna med så kör jag på alla 3 temana? 



Snabb tisdag

Nu är jag hemma för dagen! Skolan började med ledarskap där man skulle leda en grupp väldigt auktoritärt. Det var  väldigt kul haha! Byggde olika saker med tändstickor hah! Sen åkte Johanna Victor jag ich Tijana till donken för det var äcklig mat och det tyckte visst fler än vi då mc donalds var täckt av figyelever haha! Sedan hade vi svår filosofi och efter där åkte jag till min saknade Ronja! Vi tog igen så mycket som gick på två timmar käkade choklad och skrattade. På vägen hem spontanköpte jag ett par nya höst/vinterskor! riktigt nöjd!

Nu är jag hemma och håller på med samhällen som SUGER men snart är den över! Måste även ta tag i gymnasiearbetet med som ska vara inne nästa vecka..? Bläää! 




 

Dagar i bilder

Bloggandet har inte gått bra för mig allt har krånglat. Kan säga att min helg har varit toppen! Beskriver sllt med bilder 














Sleep tight

Godnatt där ute.


kort tisdag!

nu är jag hemma efter en väldigt kort dag i skolan. Haft en lektion på två dagar, ganska skönt faktiskt. men imon blir det en lång dag tyvärr.. hade tänkt att gå och kolla om det fanns något nytt som jag kan ha på mig på insparken på fredag även om jag bara ska på förfesten ahah! aja, i vilket fall som helst så kollar jag på oth nu och ävntar på att jesper ska komma hem från frissan. sååå see you later!
 
 
 
 
 

söndag!

Nu ligger jag i sängen i mitt ommålade rum som jag är väldigt nöjd med, nu saknas bara min ljusslinga som jag ska sätta upp ovanför sängen! helgen har varit fullspäckad. Fredags var älsklingen här och hjälpte mig att måla lite grann.. och myste sedan resten av kvällen, i lördags var jesper här en stund med och vi åkte runt litegrann hihi så stolt över han att han har tagit körkort. Sen framåt kvällen kom hela gänget för vi hade lite överraskning för carro som fyllde 18 i veckan massa mys och gott! idag har jag och älskling flyttat in i rummet igen och sen har vi kollat på prison break och bakat scones och bara haft det bra! Imon är jag ledig igen men då är det massa plugg som måste göras men ändå skönt att vara hemma! 
 
så godnattttt!
 

RSS 2.0