Gott nytt år!

 
 
 
 
Hej bloggvärlden och alla där ute! Jag hoppas ni har haft ett bra lov hittils och haft en bra jul mm. själv har jag inte kunnat få ett bättre lov eller jul. Fick allt jag önskade mig och mer. Igår fyllde jag år och blev även bilägare till en lite fin toyota! lycklig tjej. fick även massa andra fina saker. Imon är det nyår och det ska spenderas hos pojkvännen med hans kompis och hans flickvän. Det ska bli supermysigt tycker jag. Annars har jag int egjort mer än att pluggat på körkortet och jobbat. Jag hoppas på en fet lön i januari. 
 
Anledningen till att jag inte har bloggat det är för att bloggappen har strulat och har inte pallat lägga in bilder i datan men nu har jag fått en ny data (en mac book pro) heheh så nu ska jag komma igång igen efter att jag fått lära mig hur man gör lite med den så aaa. Nu ska jag nog ta och göra mig i ordning för kvällen för imon är det tidigt med jobb. Gott nytt år alla fina!   
gammal bild.

En bättre måndag.


Idag har det varit en bra måndag. För det första så fyllde lilla Tijana 18 år! Mycket grattis till dig! Sen gick själva skoldagen fort. Jag lunchade med min bror innan han åkte tillbaka till Stockholm och gå jag saknar han redan massor. Sen jobbade jag lite med gymnasiearbetet. Jag fick även till mormor efter skolan innan min körlektion som började 16.20 så vi pratade lite om allt. Körlektioner gick för övrigt superbra så bra att han tog bort en lektion hihi! Känner mig stolt. Nu har jag pluggat och ska chilla i soffan. 

Min helg.






Min helg i bilder. I fredags jobbade jag och kollade på idol med älskling. Asså shit Kevin vann helt förbryllad haha! Nej men vi lagade lite pastasallad.. Huuur gott som helst! Sen sov han här osvosv... Igår var jag på stan med Malin lite på julklappshandling. Mycket mysigt sen gick vi hem för att göra lite pepparkakor hihi så kul att min saknade Malin äntligen var hemma! Lite senare mot kvällen åkte vi till Kajsa där vi träffade det gamla högstadiegänget. Asså hur kul som helst vi snackade om allt in på natten så himla mysigt! Nu ska jag gå upp från sängen och umgås med min bror hihi! 

5 december


Hejsan! Nu ligger jag i sängen och kollar på PH. Hade halkbanan idag och det gick faktiskt väldigt bra och det var skitkul med! Mer än så kan jag väl knte säga. Haha nej men det var kul! Gick till skolan en halvtimme för sen trodde jag vi hade ledarskap men nope haha såååå skönt  så har köpt present till Carina som fyller år idag så ikväll blir det mycket god mat

4 december

lång dag som faktiskt gått någorlunda snabbt. Lektioner titt som tätt. Efter skolan träffade jag min Kajsa och gick till snipen och fikade lite hihi sååå gott! Snackade massa och hade det bara mysigt! Lite skratt fick vi faktiskt plats med när jag råkade lägga mitt går i ljuset hehe. Luktade och mina små slitna toppar låg helt plötsligt på bordet.. Aja lite kul var det iaf. Nu är jag hemma och ska byta om till mjukiskläder sen ska jag lägga mig och sova nej men typ. Ilon har jag risktvåan lycka till till mig! 




3 december


Har varit såååå trött i skolan idag.. Deb var som tur väl inte så lång men den kändes lång.. Nu är jag hemma och gjorde mig lite kaffe och satte på oth och mår redan mycket bättre. Hade tänkt göra lite på gymnasiearbetet med sen ska jag köra med pappsen. Imon är det körlektion lite plugg och fika med en fin vän. 


RSS 2.0