Quoteday








Tisdag = boxning! Work hard


Efter en lång dag sitter jag äntligen i sängen. Skulle haft redovisning idag men det var teknikstrul. Hade filosofi och det är grupparbete. Känns bra att jag är med någon jag trivs med och är säker på att det kommer bli bra! Efter skolan åkte jag o tanakde för du har lönen kommit! Den köpte jag en Celsius och åkte hem. Lina kom förbi en sväng och lagade mat haha! Sen skylle hon iväg o jobba. Så då stack jag till Telia så nu sitter jag med en ny mobil! Åkte därefter o tränade lite o det gick bra men har sträckt sönder en muskel så ska kolla ned en sjukgymnast hur man kan göra. Nu ör det sängen för mig. Blev en sen kväll igår! 



Word

Ibland kan det vara skönt att då skriva av sig. Även om hela världen får veta, så kan det vara skönt att få skriva av sig. 

Jag är inte den personen som gnäller över att jag är ledsen. Jag är mer av den aggressiva personen som skriker, slänger och slår på saker. Jag är den personen som låter sin ilska gå ut över andra. Men det finns också såna stunder som jag mår riktigt dåligt över. Såna stunder som jag bara stänger ute allt i världen och sätter på en sorglig låt så jag får gråta ut. Det är då det känns som att själva sorgen rinner ut från kroppen. 

Jag är inte heller den personen som gråter. Jag försöker visa mig stark. Men det kan också vara svårt ibland. Jag vill alltid försöka vara den glada o spralliga typen som alla vill vara med och komma till för att bli glad. Men det är inte heller så lätt när man inte är samma typ av människa med samma typ av personlighet. 

Jag bara tänker på hur snabbt tiden har gott. Hur snabbt allt bara springer förbi. Känns som om det var igår jag var ovh hälsade på i sexan och fick träffa sin nya klass. Om fyra månader tar jag studenten. Vad hände med min tonår? Jag kan erkänna att jag är lite rädd. Kanske lite för rädd för att ta studenten. Vuxenlivet kallar! Men jag är inte redo. Sover lixom fortfarande med nalle? Hur töntigt är inte det? 

Jag är ändå glad att gymnasiet har gått fort. För hatar gymnasiet. Känns som ett under att jag fortfarande går kvar. Men det finns en sak som driver mig framåt. Det är kärleken från Jesper. Töntigt kanske men så är det. För i ettan när man skiljdes från dem som stod en nära i nian. Jag kom själv i en klass där jag inte kände någon. Ingen från min skola gick där och jag ångrar att jag inte bytte linje. Vilken som helst hade varit bättre. Trivs inte med klassen. Säger det säkert 1000 gånger om dagen. Men den får mig deprimerad. Alla är såna "vinnarskallar" och ska alltid vara bäst. Trycka ner en på första bästa tillfälle. Om jag inte hade varit så människberoende hade jag seriöst hellre varit ensam. 

Skolan är snart slut som sagt. Det enda jag vill är att flytta här ifrån och bryta kontakten med allt och alla. Svider i hjärtat när jag tänker så. Men det är dags att inse att det går inte att få tillbaka det förflutna då alla var vänner. Om någon kunde förstå. Saknar han och henne. Saknar de som jag knappt snackar med och jag saknar de som jag snackar med. För de jag känt länge har förändrats. När jag ser dom känner jag inte igen dom. Känns konstigt. 

Jennifer. Snart är det över. Detta som passerar förbi är bara 12 år av ditt liv. Men jag har också insett varför jag är ledsen över att alla förändrats. Det är för att jag är rädd att bli lämnad ensam. Som jag precis just nu känner mig. Ensam




Måndag.


Nej asså vädret! Okej lite molnigt men solen var framme i morse och därför kom även conversen och skinnjackan fram och frös inte ens trots att jag gick! Åh vad jag vill ha vår och sommar! Ska inhandla en vit skinnjacka med och svarta converse det är typ mitt mål detta året eller fram till sommaren iaf! Så  snyggt! Måste bara hitta den perfekta skinnjackan bara haha! Sitter på jobbet just nu och ska strax börja. Tjänar lite pengar trots allt.

Min helg!


De senaste dagarna har bestått av os och av hunden och av pojkvännen och av jobb haha! Skoja. I fredags var jag ute med cv. Sen åkte jag och hälsade på farmor lite grann och kollade även på hockey Sverige-Finland! Sen åkte jag hem till mamma för skulle vara hundvakt och älsklingen kom och hälsade på. Vi gjorde världens godaste sallad och kollade på homefront. Riktigt bra! Somnade tidigt för skulle upp och jobba på lördagen. På kvällen åkte jag till Jesper kollade mello och sov där. I morse åkte jag hem tidigt för min kära broder väntade där hemma! Åt frukost och satte på filmen red. Också superbra! Nu är det hockey! 





Torsdag!


Det senaste dagarna har ändå gått hyfsat fort! I tisdags pluggade jag lite sen åkte jag och tränade. Igår vaknade jag upp och kunde knappt gå. Skolan rullade på och kom hem kvart över 3. Åkte sen till Coop där jag mötte upp Agnes, vi tog bilen till kvantum (och inte vilken bil som helst utan mes automat, coolaste ever) handlade lite och gjorde sedan nachos med kyckling! Myste åkte hem vid halv 9 för att gå ut med hunden. Denna dagen har varit hemskt har knappt kunnat gå. Och nj ska jag strax iväg och jobba. Men solen fick mig ändå på bra humör! 




Studiedag


Idag har varit ett bra avslut på lovet. Vaknade och städade o duschade lite och gjorde mig i ordning för en fin lunchdejt med babe, snackade skit gick på stan o skrattade. Mycket trevligt. Åkte sedan hem och började plugga och här sitter jag. Dränkt o filosofins värld. Eller inte haha! Prov imon får se hur det går. Ska strax upp till farmor tänkte jag och ta hand om henne lite för imon ska hon opereras. Usch inte taggad för skola. Blä mår illa.




Leker lite.

 

blev lite pul med bloggen.

Fick lite inspiration från min gamla blogg så gjorde om min höstiga header till mitt tråkiga namn hehe

myssöndag!

 
Myssöndag. Var hos älsklingen på förmiddagen och myste. Kollade Arrow, pluggade lite och så. Vi somande till lite vid halv 3 och vid 4 åkte jag hem. För då kom bästa kajsi som jag saknat. Vi hade det mysigt. Bakade cornflakeskakor och kollade på hungerspelen 2. Snackade o skrattade och hade det bara mysmys. Nu hade jag tänkt att måla naglarna lite fast det blir nog inte så. Haha, sätter på en film till så blir det nog bra tror jag!

Snap






Fredag och lördag

Hej ni där ute som läser min fattiga blogg. Igår var det alla<3dag och den tillbringade jag såklart med jesper. Vaknade upp jämte han sen drog han till frisören och klippte av sin kaluffs. Jag började plugga lite på filosofin. ÅÅÅH jävla idioter som sätter provet dagen efter lovet? korkade jävlar. Sån är min klass skoja. Ska sluta vara så hatisk. Sen resten av dagen softade vi, var ute med kusinernas hund osv. Vid halv 7 gick vi till lilla korgen och hade det mysigt. Fick en super söt lite present av han med! Sen idag vaknade vi hyffsat tidigt gick upp och gjorde oss i ordning för sen var det finnvedscupen i sporthallen! Inte alls många deltagare dock så tävlingen var slut redan vid 2.. Brukar i vanliga fall vara slut runt 4. Åkte och köpte lite mc donalds till famlijen och nu är det dags att plugga lite igen. Sen ikväll åker jag till min saknade kajsis o myser lite.. pussss!
 

Onsdag

Sådär nu var det kvällen igen och ytterligare en dag har passerat. Idag har jag pluggat, degat i sängen, köpt present osv. Har sån jävla träningsvärk så det är sjukt. Har aldrig haft såhär ont haha! Imon blir det jobb så nu ska jag sova lite grann. Nattinatti
FaceTimeade med Jesper på datorn.. Asså dog så kul!

11/2-14

Okej suger på att blogga jag vet. Vet inte riktigt vad det är som kommer ivägen menmen.. Sitter just nu i sängen och är helt slutkörd. Har varit på mitt första boxningspass haha! Det kommer kännas resten av sportlovet kan jag säga. Haha annars började mitt lov med jobb, åkte till Ronja, åkte hem jobbade lite mer sen kom älskling och aaa nu sitter jag hör. Imon ska jag plugga. Duktigt! 
Love you
Problem med bilen... 
Har även 39 månader med min sötis idag. Tog ett tag innan vi räknade ut det haha! Pusssss




Det senaste dagarna!


De senaste dagarna i bilder. Har varit dålig på att blogga menmen. I fredas vad jag på hockey, donken, hos Julia, och på Harrys. Harrys kunde varit roligare eftersom jag inte drack, men hade trevligt med folket! Var hemma halv 3 och det var en skön känsla på lördagen när man inte var bakis haha! Men på lördagen träffade jag lina och vi köpte present till Kajsa som fyllde år igår. Blev faktiskt bra! Sen träffade jag älskling ich vi kollade på frozen och på kvällen gick vi på bio. Mysigt mysigt! Söndagen car en slappardag träffade farmor lite o åt och kollade i album. Igår fyllde Kajsa år som sagt, mysigt med mat och sånt! Sen på kvällen soc jag hos Agnes så mysigt mitt i veckan! Helgen blir fylld med jobb och mys älsklingen! 




RSS 2.0