Lunchtime

Nu bär det av till stan för att träffa fina Ronja.



Gårdagen

Vaknade idag av att solen inte sken in i rummet direkt. Skoja men solen sken när jag vaknade och då blev jag lite glad för det var längesen jag träffade min kompis. Skoja. Onsdag idag! Skulle åkt till Ullared igår men stormen stoppade oss så vi åker imon istället. Igår träffade jag älsklingen lite på dagen sen framåt kvällen träffade jag kajsis och vi åkte till Max och åt lite pommes och skrattade gott haha. Pratade om allt mellan himmel och jord och hade rikrigt roligt. Märks att det var ett tag sen som vi träffades. Idag ska jag plugga lite matte tror jag.. Sen får vi se vad dagen leder till! 



Monday moorning.

Godmorgon världen. Vaken nu och det känns bra. Idag är det en dag för mig själv. Jag ska inte göra någonting. Bara njuta av att det är höstlov. Jag ska upp till farmor och äta lite nu vid 12. Sen ska jag städa mitt rum hade jag tänkt för idag är det mammas vecka. Min fina broder är hemma så idag blir det att träffa han hihi! Nej nu ska jag äta lite frukost! 

 

Randoms.









It's always better when we're together.

Idag har det varit en riktigt bra början på höstlovet! Igår var det ju högskoleprovet hela dagen och blev så fruktansvärt trött av det asså höll på och dö.. Gick och fikade med Kajsa och lina lite snabbt. Åkte sedan hem till pojkvännen och somnade nästan direkt haha. Kollade på baksmällan 3 så rolig. Idag vaknade vi vid halv 10 eftersom det blivit vintertid. Gick upp åkte och shoppade sen handlade lite så jag och Jakob kunde baka morotsmuffins!  Hihihi! Sen sov vi lite till och sen gick jag för att möta Ellen  som jag saknat så! Vi köpte lite frukt och åkte hem till mig och myste och snackade om allt. Så behövligt. Nu är jag väldigt trött och är nog ansatt dags att sova lite haha. Vi hörs imon igen då jag bara ska njuta och ta det lugnt! 


Brings out the color of my soul.

När man inte har bild i skolan längre måste man få rita av sig någon gång! 



Lite randoms







Thursday

Hej och välkomna till världens tråkigaste blogg... Skoja nej men jag läser alla andras bloggar som är så himla mycket roligare än min lilla skit haha! Nej men skolan idag har varit tråkig som vanlig eftersom ingen skrattar med mig. Igår gick jag till Agnes en stund och vi mös massa och hade det väldigt bra. Idag hoppas jag att pappa och jag kan komma ut och köra lite. Har då fått tid för uppkörning och allt så jag hoppas att mina föräldrar förstå att det är dax att komma igång nu. Imon är det äntligen fredag och sen på lördag ska jag göra högskoleprovet. Det suger för vill sova haha! Nej men aa sen är det iaf äntligen liv och då ska jag njuta som aldrig förr! 





Snart över.

En helt vanlig tisdag var som alla andra tisdagar. Hade sovmorgon som var väldigt skönt hade två lektioner och lämnade för övrigt in min filosofi. När jag  kom hem borde jag väl ha pluggat med svenskan men valde att kolla på oth. Nu kom jag nyss hem från teorin och ska plugga svenska jag lovar. Älskling lommer och sover här inatt (tror jag) haha! Mer ön så var det väl inte. Hoppas ni hade en lite bättre tisdag! 



21 oktober

Min dag har varit lång även om jag knappt haft några lektioner.. Men stannade kvar i skolan för att jobba lite med gymnasiearbetet för måste komma igång! Sen jag kom hem har jag pluggat på svenskaprovet som jag har på onsdag. Tog en paus och la mig i badet för att lugna nerverna och nu hade jag tänkt att kolla igenom filosofin som ska vara inne imon. Tänkte göra lite varm choklad och kolla på oth resten av kvällen. mys! 


Min balklänning!

 

Jag älskar dig.

 

Min vecka i bilder!

Hola
Vet att det var hundra år sedan jag bloggade.. Skoja haha nej men det var ett tag sedan och har lite bilder från veckan att lägga upp osv. Kan berätta om gårdagen då jag först jobbade lite sen handlade jag efter jobbet för skulle ha en liten myskväll med mina tjejer. Sen åkte jag hem och träffade min saknade kusin! Pratade igen oss lite sen städade jag sen kom alla. Hade en superbra kväll verkligen! Tack alla! Idag blir det mysa med pojken och plugga... 

Random bild från veckan
Björnfittan rykte fram
Hade min första körlektion! 
Var på lite hockey! 
Ni kan ju gissa hur det gick...
Jobb jobb jobb
Bästa tjejerna!

15/10-13

hej!
Jag vet att min bloggning har varit sämst det senaste, men det känns som om det är så mycket att göra så inner inte med allt so jag vill hinna med. För det första är det huuuuur mycket som helst i skolan sen i helgen har jag jobbat och firat min fina lillebroder som var hemma så har varit med han hela helgen! Sen söndags jobbade jag lite så var helt död när jag kom hem så då kom älsklingen och höll mig sällskap medans jag sov haha! Igår var jag iprincip ledig hela dagen för försov mig och missade första lektionen sen på kvällen övningsköde jag lite sen träffade jag fina Agnes och vi åt myste och pratade massor!
 
Idag hade jag bara en lektion sen väntade jag på Lovisa och sedan gick vi till Snipen och fikade och åt lite! Det var mumma och vi pratade givetvis igen masssa tid som vi missat, men mysigt var det! sen vid 4 var det ju teori lektion som för övrigt var ganska roligt idag haha! Vet dock inte varför men aaaaaaa. Och nu mste jag verkligen plugga även om jag skjuter på det HEEEEEEEEEEEEELA tiden gahahaha!
 
Även om vi kanske inte är bästa vänner idag, kommer jag fortfarande ihåg det förflutna som fick mig att skratta igenom minsta lilla. Favoritbild i repris!

Se upp i backen annars får du 10 hål i nacken!

Woopwoop



Thursday.

Fy vilken torsdag!
Nu är jag äntligen hemma och sitter lite i min säng! I morse vaknade jag upp jämte min älskling sen åkte vi till skolan vid 8 och hade massa tråkiga lektioner.. Sen nu när jag kom hem gick jag ut på en powerwalk runt stora osudden (fråga mig inte vilken runda den stora osudden är) och det blev ungefär 7km. Det var väldigt skönt väder så nöjt till Max! Snart lommer pappa hem och då blir det att övningsköra lite sen handla sen blir det plugg. Jippi! I helgen kommer min efterlängtade broder hem! Saknar han... 




Wednesday.

Hejhoppgummisnopp
Hemma efter en lång skoldag! Fast har inte varit så jobbiga lektioner faktiskt men ändå en lång dag. Jag och Tijana gick och fikade lite på café 18 på håltimman sen gick vi tillbaka för att ha matte mer än så var det inte. Så nu ska jag göra lite uppgifter på matten så hansa blir glad! Sen kommer kanske Jesper och hälsar på vi får se! 



Tuesday

Halloj
Jag kan ju inte direkt påstå att denna dagen har varit jobbig. Började vid 12 slutade vid 1 skulle ha pluggat till 4 men gjorde annat i stället vid halv 4 åkte jag till körskolan men då var det ingen teori idag för dom hade haft en vattenläcka typ så jag bokade in min första körlektion på torsdag nästa vecka så vi får väl se hur det ska gå.. Sen när jag kom hem åkte jag och pappa ut för att övningsköra lite och det gick faktiskt hyfsat bara en rondell som jag fick lagom många kärringstopp och som bakom mig i bilen skrattade lagom mycket .. Aja nu är jag hemma och ska ta och skriva den där jävla svenskan så den blir klar. Blööööö 
Lite bulle och Chai latte 

Bitches gonna hate, because we're happy.




Monday.

Hej alla. 
Idag är det måndag igen. Men jag har haft en jättesoft helg ändå. I fredags kom älsklingen och hämtade mig och tog hand om mig lite för har varit så oroligt förklyld så orkade iprincip ingenting. Sen myste vi och kollade på prison break lagade lite pizza kit osv. I lördags jobbade jag och det var sån familjelördag vilket var riktigt kul! Men jobbigt. Sen åkte jag hem toll Jesper igen och gjorde typ inget utan har bara softat. Idag var det så klart tillbaka till plugget ovh nu sitter jag här och borde skriva svenskan men orkar inte. Dock måste jag. Har iaf sovmorgon till 12 imon hihi! Efter skolan blev det lite sushi med linafina sen gick vi på stan och jag köpte present till min kära broder. Aja nu ska jag dricka mitt te (som rekommenderas starkt!) och plugga... 

Skitlajj bild men vem bryr sig



En bild innehåller mer än 1000 ord.



En fin onsdag, med en fin vän.

Nu är jag hemma efter en tung onsdag. Hade ju matteprov idag som jag pluggat alldeles för mycket på efter som man bara kunde få E eller F på. Ganska störande. Men nu är det över och jag kom hem vid halv 4 typ så åt jag lite sen gick jag på en häääärlig powerwalk runt osudden idag igen. Så himla skönt värsta fint och varmt väder idag med. Riktigt härligt. Sen tog jag mig hem och fräschare till mig och åkte till fina Agnes. Vi lagade nog världens godaste kyckling och pastasallad! Så himla gott haha  sen ba njöt vi framför tv.n och pratade om allt mellan himmel och jord. Fick också en jättesöt present av Agnes mamma! Så himla snäll och söt åh så underbar haha! Men nu är det sovdags för imon är det en lång dag. 




Welcome october

Tog en fin höst bild innan. 



Jag kommer ändå att bli miljonär.

Asså denna jävla matte. Extremt svår när hjärnan inte fungerar. Får kämpa hårt som aset imon på håltimman och då jävlar ska allt sitta. Jag vill kunna göra provet och faktiskt för en gångs skull känna mig lugn när jag lämnar in provet. Vi får väl se hur det blir med det. 



Lite shopping.

Hej och välkomna tillbaka. Skoja nej men nu är jag hemma efter skolan och tillbaka i skolan efter Sthlm. Hade det så sjukt bra där hos min saknade broder. Vi gick på bio, åt pizza, lagade tacos och lite mer riktigt mys. Längtar efter han tills han kommer hem känner mig så ensam. Aja idag har jag varit hos tandläkaren och nu sitter kah hemma och pluggar matte. Ska sen iväg på teori sen hem och fortsätta plugga. Blö men imon är det över äntligen haha! 




RSS 2.0