På söderport


Everybody got their own opinion

Heeeej!
Sämst uppdatering men whatever... I veckan har jag bara umgåtts med jesper o han små kusiner hur mysigt som helst tycker jag!! Igår hade jag en jättemysig dag med maja på stranden o senare skulle hon iväg o jobba så åkte hem för att göra mig i ordning lite för att sedan träffa elin! Vi åkte till Mc donalds för att ta igen lite tid, sen åkte vi till stan o busade med min bror o hans kompis o drog dom med till näsudden! Mycket kul Hahahha bland dom bästa kvällarna under sommarlovet detta året! Nu har jag storstädat o ska strax bort till mamma för att hämta resväskan. Bloggar mer senare!
 
 

Monday!

Då var måndagen över snabbt o enkelt! Idag åt jag lite mat hos farmor sen åkte jag o mamma till mormor o åt ännu mer när jag kom hem träffade jag älskling, sen bara kollade vi på tv o han fick så ont i magen stackarn så han fick åka hem... Så nu ska jag strax sova tror karska bara göra mig i ordning för imon är det massa ärenden på G...


veckan i bilder!

usch det har varit riktigt dålig bloggning. Det är bara för att den jävla bloggappen inte funkar o jag har varit hos mamma hela veckan så lånar den lite för att kunna visa vad som hänt under den senaste veckan.. Inte mycket för har jobbat hela veckan men lite ändå minsann! 
 

Sunday

Hemma efter nästan en heldag i jkpg! Hittade dock ingenting men det var iaf mysigt! Blir nog att köpa ett par nya träningsskor imon för behöver ett par i Grekland hade jag tänkt. Nu blir det snart bio kommer somna haha!


7/7-13

Godmorgon världen!
Det har blivit lite dålig bloggning nu, men idag är jag på topp! I fredags åkte ja ju till hörle för en liten myskväll o så blev det! Vi åt en massa gott, sjöng o sen såg vi på the blind side. Den var väldigt fin! efter det somnade vi för vi var så himla trötta. Vaknade sen på lördagen vid halv 11 o satte mig i solen, hur skönt som helst ju. Åt lite sen för att sedan bära mig av till Jesper o träffa både han o hans farmor o farfar. Mysigt! Vi åt gott o kollade lite på tv, sen åkte jag. Nej men vi spelade ju minigolf med o förlorade ganska stort ahah! 
 
Idag hade jag tänk åka till jkpg med mamma o jesper, men vi har ingen hundvakt så det blev inte så.. Ska iaf gå på Stålmannen idag med älskling o hans lillebror o imon väntas jobb jobb jobb..!
 
 
 

Goodmorning world!

Godmorgon alla!
Vaknade för en liten stund sen o tänkte gå upp o laga mig lite frukost! Idag som sagt väntar ingenting. Ska till stan o köpa plast till skärmen sen ska jag nog hämta ut min mobil.. Sen händer inget speciellt mer. Kanske träffar Jepson om jag inte ska träffa någon annan men set tror jag inte för ingen kan eller vill haha! Aja vi hörs lite senare!


Nightynight!

Ligger bara i sängen just nu. Fick en jättebra eftermiddag. Träffade älsklingen o vi åkte till salongen där han fick en liten haircut sen filade vi lite på café 18 myspys. Sen åkte vi hem till mamma för hade lovat henne vara lite hundvakt! Gjorde lite mat sen var han tvungen att åka o jag saknar han redan så mycket! Imon händer väl inget speciellt som vanligt vi får se vad dagen väntar sig! Puss o godnatt!


Har äntligen fått min lilla mobil!


2013-07-04

Godmorgon!
Blev aldrig någon mer bloggning igår för när jag väl satte mig i sängen var jag så himla trött o somnade strax efter 9. Idag hade jag tänkt att gå ut o gå en runda, sen ska jag med älskling till frisören för jag ska se till att han klipper sig kort till Grekland så han inte går o klagar där ahah! Nej men han kommer bli så fin så fin, så kvällen ska spenderas med älsklingen. 
 
Bild sen 9.an så söte!

Filmtips?

Hemma nu.
Nu är jag hemma från stugan igen där vi hade lite mys med farmor, carinas föräldrar, carina, pappa, jag o chris. Körde dit o hem o dit gick det sämst, men hem gick det bättre! Egentligen skulle man övningsköra mitt i natten så man kan lära sig o köra i rondeller o sådär utan att det är massa annan trafik hahaha! 
Nu blir det ytterligare en hemmakväll för mig så pusshej, vi hörs väl sen! :)
 
var o köpte en locktång innan på Eliganten för 399kr! Ritigt bra fast suger på att locka!
 

TEST

 

Just be strong.

Godmorgon!
Idag skiner ju faktiskt solen, hade tänkt gå ut o sätta mig o läsa lite strax. Idag har jag inget bestämt. Hade tänkt att gå till stan för att hämta ut min mobil men då måste jag ju lämna tillbaka den andra så då väntar jag hellre hehe annars har jag ju ingen och jag behöver ju faktiskt en ifall jobbet skulle ringa, vilket jag inte tror då men ah. 
 
Dagens
 

lite nya skal!

Kan inte sova.. Så jag beställde lite halvfina skal från Fyndiq.. Det var iaf billigt hehe!
 
 

Gud svarade på mina böner!

Går inte att beskriva min lycka just nu!
Jag satt o kollade lite på nätet då jag helt plötsligt bestämde mig för att kolla Mitt halebop o aktiverade mitt konto då det står att min bindningstid går ut om 11 dagar!!!! Detta innebär att jag inte behöver betala massa tråkiga pengar för att laga min andra utan jag kan beställa en ny för 0kr! hihihihihih!! Blev så himla lycklig så det finns inga ord! Så nu har jag precis beställt en iphone 5 jippi!!! Och jag ska vaka över den med mitt liv. bokstavligt!!! hihi så glad!!
 

Tidsfördriv..

1. Hur gammal är du?
17 dryga år men snart så!

2. Vem var den sista du träffade?
Carina

3. Hur lång är du?
173.5 hehe

4. Vilken var den senaste film du sett?
små gula citroner  - sämst!

5. Vem ringde dig senast?
pappi

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
fifty shades of grey, to my love!
 
 
7. Var är dagens planer?
övningsköra o kolla mobil

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
SMS!!

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
Skilda...

10. När såg du senast din mamma?
24h typ

11. Vilken ögonfärg har du?
brrooownies

12. Vilken är din favoritplats?
I min pojkväns säng, när jag får mina skrattanfall

13. Vad skrämde dig som barn?
Alla småkryp typ haha

14. Vem fick dig att skratta senast?
hmm, filmen?

15. Har du stationär eller bärbar dator?
skitlaptop från skolan...

16. Vad sover du helst i?
Trosor

17. Hur stor säng har du?
1.20 :9

18. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota är det bästa som finns!

19. Är du social?
Oftast om det inte är nya människor..

20. Vilken är din favoritglass?
Strawberry whiteeeee

21. Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner?
RESA!

22. Tycker du om Kinamat?
me likylike

23. Tycker du om kaffe?
aaaaaa

24. Vad dricker du till frukost?
Juice eller oboy

25. Sover du på någon särskild sida?
Måste alltid börja sova höger axel

26. Tycker du om att mysa?
Absolut

27. Är du en beroendemänniska?
Vad menas med det?

28. Känner du någon med samma födelsedag som din?
aaaaa stackarn!

29. Vill du ha barn?
aaa can't wait!  ljuger

30. Vilka är dina tre favorit färger?
Rosa, svart o vit!
 
31. Vad spenderar du helst pengar på?
Mat, saker till pojken o kläder 

32. Har du någon gång testat narkotika?
Nej o tänker aldrig det heller!

33. Vad var det senaste du åt?
Glass med jordgubbar

34. Vem är den roligaste människan du känner?
hmm, finns några.. Men måste nog säga anna eller kajsa

35. Har du några ärr?
eeh aa min största samling!

36. Vilka ord anväder du mest?
Herre hahaa!

37. Vad skulle du aldrig klara dig utan?
Familj, vänner o pengar

38. Kan du byta olja på bilen?
kan inte köra bil, så nope AHAHA

39. Hur länge har du varit kompis med din allra bästavän?
Min syster, min bästa vän, min Ronja ca 4 år?

Miss old times..

Hej, kan säga att min dag inte blev som jag tänkt mig.
Jag var nere på telia o kollade om min mobil hade gått igenom reklamationen och nej det hade den inte. Jag hade fått ett brev där det stod att mobilen var krossad på insidan. Hur lyckas jag? På riktigt.. Jag blir galen på att jag är så jävla klantig.. Så vi får se om jag betalar 2600kr för att få den lagad eller om jag beställer en ny, det kostar i princip lika mycket, om det inte till och med är billigare att köpa en ny. aja, jag tröstade mig iaf med att jag köpte mig femtio nyanser av honom som jag ska läsa i Grekland tänkte jag. Så får spara mig, sen fick jag lite tröst av Cafe 18 haha! Gick hem o kollade på en film, världens sämsta! Nej men den var inte bra iaf, det var den små citroner gula. Sen tog jag mig lite kaffe o glass med jordgubbar så nu ska jag vänta på att pappa kommer em så vi kan ut o övningsköra lite kanske. See you later!
 

Painful.

Godmorgon/godmiddag.
Kan säga att detta sommarlovet suger så hårt. Medans alla jobbar får Jennifer sitta o bli galen när regnet öser ner. Kolla nu när det är fint väder nästa vecka då jag jobbar. Då kommer jag gå in i väggen.. Aja idag, vad händer? Inget speciellt, hade tänkt att gå o kolla om man kan köpa femtio nyanser av honom på Åhlens, sen tänkte jag kolla hur lång tid det är kvar på min mobil. Eller om dom vet om den gick igenom eller inte. Men vill inte gå ut i detta jävla vädret o mitt paraply är hos mamma... buhuhu!
 
Farming memes | via Facebook

Bestfriends.

Hej nu är jag hemma igen! Det blev en fika med Lina o Kajsa fast både två var väl jättetrötta så mycket som dom jobbar.. Men jag hoppas att vi ses innan jag åker sen! Det var iaf mysigt att få träffa dom lite grann tycker jag! Nu får jag väl sätta på en film, poppa lite popcorn o njuta av att inte jobba! :)
 
 

16.11

brist på något att göra o min blogg bli spammad.. Aja min sanna vän sviker mig aldrig! skoja.. Jag har iaf fixat mig i ordning o har inte så mycket att göra. Kajsa jobbar till 4 tror jag sen efter där får vi se vad vi hittar på. Tror inte hon orkar göra något speciellt så blir nog att mysa o ta en catch up. Nu ska jag tigga ihop lite pengar hade jag tänkt.
 
jag idag.
 

my closet..

Har som sagt inte så mycket att göra så jag tog tag o städade min garderob. Har en tendens att alltid stöka ner den hur lite kläder jag än har så blir den alltid stökig. Men ska se hur länge den håller nu haha! Ska ta o hoppa in i duschen o sen göra mig i ordning lite, för kajsis kommer nog ikväll pusss!!
 
 
 

sola o bada piña colada

Hej, nu var det ett tag sen.. Det blir varken roligt elller lät när man inte kan ta bilder eller något. Men aja, nu är jag hos pappa och här har jag min kamera så kan lägga upp lite bilder iaf. Idag händer det inte alls mycket bara en slappar dag. Men i torsdags var jag ju i jkpg med Lovisa o jag hittade en hel del. Det är ju sommarea, skitkul! Finns verkligen hur mycket som helst! orkar tyvörr inte ta kort på allt jag köpt men fick med mig en blus, träningsshorts, mascara, kofta, trosor&bh o lite mera. 
 
Hade tänkt gå ut o sola lite men vädret är ju så himla konstigt. Så vi får se hur det blir. Läsa kan man ju alltid!!
 
Kan säga att jag köpte världens bästa Nailremover. Det är bara att sticka i fingret i hålet i burken så försbinner det typ direkt! Jättesmidig!! KÖP, 60kr på Åhlens.
 
 

RSS 2.0