solig dag

skulle ha bloggat igår men bloggappen dampade så orkade inte sätta mig vid datan. Har iaf haft en underbar helg med älskling och världens bästa kusin! I fredags sov jepson hos mig och på lördagen åkte jag och linafina till jkpg för lite shopping och fikatime! Sen söndagen jobbade jag på pelikanen och USCH vad folk det var. Var iaf hemma vid halv 3 igen. Då kom jepson igen och hälsade på lite.
 
Sen igår var det skola igen och det gick väl ganska bra sen på eftermiddagen så pluggade ja och min bror. Sen idag rullade skolan på så slutade redan vid 11 mycket skönt! Så kom hem och tog på mig träningskläderna och gav mig ut och gick ca 5.5km. Sen gick jag till stan för att kolla om det fanns ett par tights jag ville ha men det fanns det inte så jag vandrade hem och beställde dom på nelly. 
 
Aja nu ska jag gå och snyta mig lite för är så förkyld...!
 
torsdag var det begravning för farfar..
gjorde en fin och väldigt god frukttallrik med hjärat
vi var lagom mätta efter vi tryckt i oss frukten..
jkpg med linafina!
plockade några fina lilljekonvaljer till mommi
l
ser att det står 8.42 minuterstempo.. gick lite snabbare men den saktades ner när jag gick till stan i affärerna. hehe
 

fast att du gjort allt som du ska, du är artig du är glad.

Det blev ingen träning idag. Det var så himla mycket folk där så jag gick faktiskt hem igen. Men när jag kom hem stod det en saftig och god tonfisksallad på bordet så jag höll mig iaf nyttig. Så vi får se om jag ska träna imon efter skolan igen för jag ska plugga massor till mattenationella! hihi, nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen igen och sova för är väldigt trött :(
 
 

15.28

Hemma efter en lång och tråkig dag. Eller nej så lång poch tråkig har den inte varit vi har ju trots allt bara varit i ugglan hela dagen för massa i klassen har sjungt och spelat. Duktiga tycker jag! Nu är jag iaf hemma och har pluggat lite svår matte. Om det behövs kommer jag sitta kvar i skolan imon för att fatta allt till nationella. För jag vill verkligen klara det. 
 
Sen har jag börjat tänka på vad som händer efter gymnasiet om jag ska fortsätta att plugga till något som jag vill bli eller om jag ska jobba. Det är faktiskt ganska svårt för jag vill gärna flytta men då måste jag ha jobb osv. Aja.
 
Vad har den fina solen tagit vägen? förra veckan jobbade jag hela helgen så kunde inte sola eller något och nu när jag äntligen är ledig så ä det klart att det ska regna det är typiskt min otur. Aja ska sitta och deppa lite till eller aknske ska ta en powernap för senare ikväll ska jag gå med anna och träna lite lite grann!
 

Nu går vi hem till söder!

Ligger i sängen och har väldigt mycket ångest över att mit rum är så stökigt. Jag vill göra om mitt gamla rum (christophers nya) hel vitt och inreda det ''gammalmodigt'' jag tycker det är jättefint med sån stil. min mormor har hela sitt hem inrätt så riktigt fräscht och fint! 
 
Aja ligger just nu och kollar på Hammarby-Landskrona och hammarby leder såklart med 1-0 ;) haha nej men nu börjar det! 
 
detta är minnen!

Måndag..

Då var det måndag idag igen. Men den gick ändå hyfsat snabbt. vi sköt fram svenskan och hoppade engelskan så det var väldigt skönt. Imon blir dagen lite längre dock för vi sak ha dubbel naturkunskap som jag tycker är onödigt för vi gör ändå inget vettigt.
 
Jag har iaf pluggat lite matte men det är assvårt tycker jag. Så la mig i sängen och sov en liten stund. nu ska jag strax gå till mamma hämta lite laddare oså sen hem igen. vi får se om jag går till gymmet idag eller om jag gör det imon. tror det blir imon för vene det är ingen gymdag idag. hahah! Blir ist att hoppa in i duschen.
 
menmen, kan säga att jag hade det bäst i helgen har dock inga bilder men har oförglömliga minnen!
 
en gammal bild.

party tonight

Hej sitter här och laddar upp för en fet fest! ASTAGGAD är ordet! Har jobbat hela dagen så är helt slut i benen men det hindrar mig inte från att dansa ikväll. För att skryta lite är jag typ för första gången nöjd med min outfit. hehe ni får se bilder senare eller imon rättare sagt. för orkar inte ladda in bilder i mammas data så jag sabbar skiten. men hittade hennes dåliga webcamera. jehehehe menmen, nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning lite. Puss
 
fast mammas cam funkar inte att spara bilder på så skitsamma haahaha

Norges nationaldag.

För tijana bananas skull!
 
Nu börjar det faktiskt närma sig sommarlov, vilket behövs är så less på skolan så vet inte vad jag ska ta mig till. Dör typ. Kanske märks på min deppiga blogg med haha! 
 
Aja idag är det fredag och jag är hemma redan för att göra arbete hemma ist! Och om 2h börjar jag jobba med så kan softa lite iaf. Dock lite stressad för vet inte vad jag ska köpa t min bv i födelesedagspresent. Anna&Huong skaha 18årsfest imon kommer bli skiiiitkul! Jag är taggad till MAX! Lite osäker på min outfit dock. men det löser sig väl. I eftermiddag åker jag till hjärtat mitt som ligger hemma och har lite ont i magen.. så får ta hand om honom med hjälp av lite glass hihi. Nej nu är det dags att återgå till arbetet. Dock är min data asvarm och jag sitter i skuggan.... Aja what to do. 
 

RSS 2.0